mikrofon çalışmıyor yardım

Reaksiyon skoru
68
merhaba anakartım H110M pro VD normalde mik kullanmadığım için fazla takmıyordum ama onlıne ders fln gelince lazım olmaya başladı bilgisayarımın mikrofonu çalışmıyor daha doğrusu kulaklığı bilgisayarım algılamıyor ses kartımda problem olabilir mi?kulaklık takınca mikrofonu görmüyor sadece ses çalışıyor mikrofon da taktım gene devam etti sebebi ne olabilir?
ekran görüntüsüde koydum mikrofonu görmüyor...
teşekkür ederim.

Ekler

• ssssss.webp
    ssssss.webp
    42.8 KB · Hit: 108
merhaba anakartım H110M pro VD normalde mik kullanmadığım için fazla takmıyordum ama onlıne ders fln gelince lazım olmaya başladı bilgisayarımın mikrofonu çalışmıyor daha doğrusu kulaklığı bilgisayarım algılamıyor ses kartımda problem olabilir mi?kulaklık takınca mikrofonu görmüyor sadece ses çalışıyor mikrofon da taktım gene devam etti sebebi ne olabilir?
ekran görüntüsüde koydum mikrofonu görmüyor...
teşekkür ederim.
Realtek ses kullanıcı arayüzünü kullanıyorsan o arayüz programını aç. Oradan kontrol et.

kontrol ettim orada da görmüyor maalesef
Kasanın ve anakartın ses portlarının hepsine takıp denediniz öyle değil mi? Ben sorunumu o arayüz sayesinde çözmüştüm.

iyi günler kasanın hangi yüzünden giriş yapıyorsunuz. direk anakarttamı yoksa kasa üzrindeki girişemi eğer ana karta ise ses sürücüsü güncel olmaya bilir veya doğru yere takmıyor olabilirsiniz ikinci bi hussu mic arızalı olabilir. resimdeki aygıtı görmüyor anladım kadarı ile bunları bi kontrol edin bide imkan varsa birinden rica edin pcnizde başka kulaklık deneyin.

iyi günler kasanın hangi yüzünden giriş yapıyorsunuz. direk anakarttamı yoksa kasa üzrindeki girişemi eğer ana karta ise ses sürücüsü güncel olmaya bilir veya doğru yere takmıyor olabilirsiniz ikinci bi hussu mic arızalı olabilir. resimdeki aygıtı görmüyor anladım kadarı ile bunları bi kontrol edin bide imkan varsa birinden rica edin pcnizde başka kulaklık deneyin.
hocam hepsini denedim şimdi telefon kulaklığıda taktım olmadı maalesef tüm portlara taktım denedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinde herhangi bir başka kulaklık var ise dener misin? Sorunun kulaklıkta olup olmadığını anlayalım.
denedim bu sorunum 1-2 yıldır var ama ben umursamıyordum lazım oldu

anladım aygıtı algılamıyor galiba. otomatik driver güncelleme programları var onlarla bi bakmanız tavisye etmeniz tavisye ederim

nereden,nasıl güncelleyebilirm?
ses aygıtlarını yönetten mikrofonu sag tık yapıp bir sayfaya gircek bir pencereye orda sürücü güncelleştir var eski pcmden biliyorum su an apple kullnanıyorum öyleydi diye haırlıyorum bi dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,143
Üyeler
186,151
Son üye
crymus
Geri