mikrofon ses düzeyi acil yardım

Murathann

80+
Reaksiyon skoru
82
Corsair hs35 kullanıyorum fakat mikrofondan ses çok az gidiyor, ses dinle yerinden de kendi sesimi dinliyorum gelmiyor bile o derece az. Ses düzeyinden mikrofonun sesini 100% yapmama rağmen hala mikrofonumdan az ses gidiyor. (Alttaki görsel de mikrofona bağırmama rağmen çıkan ses) lütfen yardımcı olun.
@Abdullah Hacıgül @Beyfendiiii6 @ventioNN @Emir Aydın @White Ravens

Ekler

• Ses Düzeyi PNG.webp
    Ses Düzeyi PNG.webp
    1.6 KB · Hit: 54
Ses denetim masasından kayıt bölümüne gir, mikrofona çift tıkla. db arttır bir de öyle dene.

Corsair hs35 kullanıyorum fakat mikrofondan ses çok az gidiyor, ses dinle yerinden de kendi sesimi dinliyorum gelmiyor bile o derece az. Ses düzeyinden mikrofonun sesini 100% yapmama rağmen hala mikrofonumdan az ses gidiyor. (Alttaki görsel de mikrofona bağırmama rağmen çıkan ses) lütfen yardımcı olun.
@Abdullah Hacıgül @Beyfendiiii6 @ventioNN @Emir Aydın @White Ravens
kulaklığın üzerindde ses artırma tuşunu unutmul olma birde driveri varsa yükle driverinden de kaynaklanıyor bu sorun

Kulaklık üzerinden kısmış olabilirsin. Kontrol et.
zaten fuldeydi 1 gram fazlalaşma yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklığın üzerindde ses artırma tuşunu unutmul olma birde driveri varsa yükle driverinden de kaynaklanıyor bu sorun
nasıl bir anlatır mısın anakart ses değil mi o yüklü zaten

zaten fuldeydi 1 gram fazlalaşma yok

nasıl bir anlatır mısın anakart ses değil mi o yüklü zaten
Dostum kulaklığın markası ne ise onu internette arattır zaten driver yazınca çıkar driveri varsa arkadaşında dediği gibi arka panele takmayı dene

Kulaklık anakarta takılıysa, kasanın jak girişine takmayı dene. Belki jak girişinde problem vardır.
onu da denedim yok abi hiçbirşey olmuyor işlemiyor

Dostum kulaklığın markası ne ise onu internette arattır zaten driver yazınca çıkar driveri varsa arkadaşında dediği gibi arka panele takmayı dene
yüklüymüş zaten olmuyor :(

yüklüymüş zaten olmuyor :(

maalesef olmuyor

Geri