10 seneye yakın oldu KZ kullanıyorum. Bir odyofili olarak söylüyorum fiyat-performans olarak daha iyisi yok piyasada. Monitör kulaklıkların asıl kullanım alanı sahnedir. Ne kadar iyi kulaklığınız varsa enstrümanları o kadar iyi ve net duyarsınız. Ancak monitör kulaklıkları mikrofon ile kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Hem ses kalitesini olumsuz etkiliyor hem de mikrofonları genelde vasat oluyor. Bütçenize göre istediğiniz KZ ürününü alabilirsiniz. Özellikle müzik dinlemek için kusursuz bir seçim. Düşündüğünüz EDX modelinde yanlış hatırlamıyorsam manyetik - dinamik sürücüler kullanılıyor. Bu modeli hiç tecrübe etmedim ancak kullandıklarımın arasında en memnun kaldığım modelleri hep hibrit teknolojiye sahip modelleri oldu. (ZS-ZSN-ZSX vs.) modellere
kztürkiye.com adresinde görebilirsin. Türkiye'de 2 farklı distribütöre sahip. Biri az önce gördüğünüz link diğeri ise
KZ Kulaklık ve her ikisi de oldukça güvenilir. Ben en çok 2.linkten alışveriş yaptım ancak stokları ve çeşitleri diğerine göre oldukça az. Özellikle Hibrit modelleri tercih etmenizi tavsiye ediyorum. Yeni çıkardıkları Planar Sürücü modellerinde bir başka seviyeye geçmişler bütçenize göre tercih sizindir.