Mikrofonlu IEM kulaklık önerisi

Bütçe ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mail atıp shenzen ile kargolamalarını iste vergisiz gelir.
Bütçe max 1k hocam dediğiniz gibi yaparsam kesin çıkmıyor mu vergi.Epomaker da çıkmadı gerçi bana da.Buradan emin olamadım.

Fiyatlarına göre ses kaliteleri çok iyi bir de yazın kullanması daha rahat oluyor.Kulak üstüler çok terletip sıkabiliyor.

Hocam kz zsn pro 2 den iyi midir? İkisi arasında kaldım.
ben ilk modelini duymuştum ikinci modelinin varlığını şuan senden duyuyorum iki model de aynı tona sahipse kzde daha fazla bass ve tiz var tam bir v shape kulaklık
1000048653.webp

Çıkacağını düşünmüyorum shenzen kendisi söylüyordu sanırım çıkmıyor diye
Sağolun hocam onlara mail atıyoruz sanırım değil mi,tam olarak ne yazacağım biliyor musunuz?

ben ilk modelini duymuştum ikinci modelinin varlığını şuan senden duyuyorum iki model de aynı tona sahipse kzde daha fazla bass ve tiz var tam bir v shape kulaklık
Alıntıyı görüntüle
İkinci modeli daha güncel sadece sanırım çok bir fark yok teknik bakımdan.

Aslında yurtdışı temsilcisi olayı olmasa hepinize shenzen'den IEM aldırırdım ahh ahh
Shenzenden Tangzu Waner 2 alıcam hocam bir sıkıntı çıkar mı?Bir arkadaş vergi de çıkmaz muhtemelen dedi.

Sağolun hocam onlara mail atıyoruz sanırım değil mi,tam olarak ne yazacağım biliyor musunuz?

İkinci modeli daha güncel sadece sanırım çok bir fark yok teknik bakımdan.
Vergi çıkmaması için yunexpress ile kargolayin de

Çok sağolun hocam epomakerdaki metni yazarım ben yine onlara.Zaten kaliteli kulaklık en iyi tercih o olacak.

Hocam bir şey daha soracağım 3.5 mm mi alayım yoksa 4.4mm mi ne fark var?
ses kartın yoksa 4.4mm takamazsın 4.4mm girişi olması lazım

Ben şunları öneriyorum:
AliExpress'te az önce şunu buldum:
853,59TL | TANGZU WANER SG 2 Tek Dinamik Kulak İçi Kulaklık, 10mm PET Sürücü, Çıkarılabilir Kablo, Hi-Fi Ses
1.398,50TL | TANCHJIM BUNNY Tavşan Mikro Kablolu kulak içi HIFI Kulaklıklar Yuvarlak Delik TYPEC Ergonomik Oyun E-spor Kulaklık Hediye

ses kartın yoksa 4.4mm takamazsın 4.4mm girişi olması lazım
Tamamdır hocam sağolun

Teşekkürler hocam

Ben şunları öneriyorum:
853,59TL | TANGZU WANER SG 2 Tek Dinamik Kulak İçi Kulaklık, 10mm PET Sürücü, Çıkarılabilir Kablo, Hi-Fi Ses
1.398,50TL | TANCHJIM BUNNY Tavşan Mikro Kablolu kulak içi HIFI Kulaklıklar Yuvarlak Delik TYPEC Ergonomik Oyun E-spor Kulaklık Hediye
Bütçe çıkarsa tangzuyu alıcam direkt buradan çıkmazsa schenzenden alırım,vergi çıkarsa da öderiz artık.Sağolun hocam.

Hepsiburada üzerinden yurtdışı aldığım Sennheiser'lar için bile muhattap bulamıyorum, İEM kulaklıklara küstüm resmen ama almam da gerekiyor. Konudayım

Hepsiburada üzerinden yurtdışı aldığım Sennheiser'lar için bile muhattap bulamıyorum, İEM kulaklıklara küstüm resmen ama almam da gerekiyor. Konudayım
hocam ben amazon yurtdışından aldım bozulunca iade aldılar. gönderen amazon depoydu satıcı başkaydı

Geri