Mikrofonlu IEM kulaklık önerisi

10 seneye yakın oldu KZ kullanıyorum. Bir odyofili olarak söylüyorum fiyat-performans olarak daha iyisi yok piyasada. Monitör kulaklıkların asıl kullanım alanı sahnedir. Ne kadar iyi kulaklığınız varsa enstrümanları o kadar iyi ve net duyarsınız. Ancak monitör kulaklıkları mikrofon ile kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Hem ses kalitesini olumsuz etkiliyor hem de mikrofonları genelde vasat oluyor. Bütçenize göre istediğiniz KZ ürününü alabilirsiniz. Özellikle müzik dinlemek için kusursuz bir seçim. Düşündüğünüz EDX modelinde yanlış hatırlamıyorsam manyetik - dinamik sürücüler kullanılıyor. Bu modeli hiç tecrübe etmedim ancak kullandıklarımın arasında en memnun kaldığım modelleri hep hibrit teknolojiye sahip modelleri oldu. (ZS-ZSN-ZSX vs.) modellere kztürkiye.com adresinde görebilirsin. Türkiye'de 2 farklı distribütöre sahip. Biri az önce gördüğünüz link diğeri ise KZ Kulaklık ve her ikisi de oldukça güvenilir. Ben en çok 2.linkten alışveriş yaptım ancak stokları ve çeşitleri diğerine göre oldukça az. Özellikle Hibrit modelleri tercih etmenizi tavsiye ediyorum. Yeni çıkardıkları Planar Sürücü modellerinde bir başka seviyeye geçmişler bütçenize göre tercih sizindir.
kz kulaklık hiç kullanmadım ama aliexpress dışında önermem türkiyede aşırı pahalıya satıyorlar kulaklıkları

kz kulaklık hiç kullanmadım ama aliexpress dışında önermem türkiyede aşırı pahalıya satıyorlar kulaklıkları
Evet hocam o yüzden temudan da alabilirim orada da fiyatlar uygun.

Çok teşekkür ederim hocam,uzun uzun yazıp anlatmışsınız.O zaman dediğiniz gibi hibrit olan modellere bakayım.Zsn pro veya pro x güzel bir tercih olur herhalde.Fps oyunlarında da üzmez herhalde değil mi bu kulaklıklar?
Mevcut kullandığım model ZSN Pro. Genelde müzik için kullanıyorum ancak oyunlarda da oldukça memnun ediyor. PRO X daha güncel bir model dolayısıyla onu tercih etmeniz daha makul olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef öyle. Ben beklemek istemediğim için kablosuz modeli haricinde yurt dışından sipariş vermedim hiç.

Evet hocam o yüzden temudan da alabilirim orada da fiyatlar uygun.

trden alacaksan şu modeli öneririm hocam. temudan almak ne kadar mantıklı. ben geçen yıl iemleri kullanmaya başladım amazondan tangzu waner sg aldım ilk iem olarak ve aldıkta 4 ay sonra kulağımda iken kulaklığın bağlantı yeri kırılmıştı. amazona yazdım bozuldu diye hemen iade aldılar yılbaşından beri truthear hexa kullanıyorum gayet memnunum. truthear gate de yeni çıkan kulaklığı bir çok olumlu yorumları var.

bence bir sıkıntı yaşadığında muhattap bulabileceğin yerden al

Wraithden alabilirsin. parolapara ve iyizco ile 300-400 gelir.aldım ve kullanıyorum. 400 e daha iyisini bulamazısn.

Wraithden alabilirsin. parolapara ve iyizco ile 300-400 gelir.aldım ve kullanıyorum. 400 e daha iyisini bulamazısn.
Parolapara ve iyzicoları kullandım hocam daha önce o yüzden değmez attığınıza.Başka bir öneriniz var mı?

trden alacaksan şu modeli öneririm hocam. temudan almak ne kadar mantıklı. ben geçen yıl iemleri kullanmaya başladım amazondan tangzu waner sg aldım ilk iem olarak ve aldıkta 4 ay sonra kulağımda iken kulaklığın bağlantı yeri kırılmıştı. amazona yazdım bozuldu diye hemen iade aldılar yılbaşından beri truthear hexa kullanıyorum gayet memnunum. truthear gate de yeni çıkan kulaklığı bir çok olumlu yorumları var.

bence bir sıkıntı yaşadığında muhattap bulabileceğin yerden al
Bakayım hocam incelemelerine çok teşekürler.

Parolapara ve iyzicoları kullandım hocam daha önce o yüzden değmez attığınıza.Başka bir öneriniz var mı?

Bakayım hocam incelemelerine çok teşekürler.
bence qdc konnektöre sahip bir iem alma
qdc konnektörler dayanıksız 4-5 aylık kullanım sonucu kırılabiliyorlar
bu yüzden ben artık sadece recessed 0.78mm 2-pin konnektöre sahip kulaklıklar için araştırma yapıyorum
zaten endüstride güncel standart recessed 0.78mm 2pin oldu kz markasını saymazsak neredeyse hiç bir marka qdc kullanmıyor eskiden qdc kullananlar da bıraktı bu konnektörü kullanmayı

bence qdc konnektöre sahip bir iem alma
qdc konnektörler dayanıksız 4-5 aylık kullanım sonucu kırılabiliyorlar
bu yüzden ben artık sadece recessed 0.78mm 2-pin konnektöre sahip kulaklıklar için araştırma yapıyorum
zaten endüstride güncel standart recessed 0.78mm 2pin oldu kz markasını saymazsak neredeyse hiç bir marka qdc kullanmıyor eskiden qdc kullananlar da bıraktı bu konnektörü kullanmayı
Teknik olarak çok bilmiyorum ama daha eski bir teknoloji kullanıyor anladığım kadarıyla kz.Başka bir öneriniz var mı?Temu veya aliexpressten de alabilirim.

hocam ıem kulaklıkar iyi mi? normal kulak üstü kulaklıklardan ne farkı var ses kalitesi falan almayı düşünebilirim belkşi bende

hocam ıem kulaklıkar iyi mi? normal kulak üstü kulaklıklardan ne farkı var ses kalitesi falan almayı düşünebilirim belkşi bende
Fiyatlarına göre ses kaliteleri çok iyi bir de yazın kullanması daha rahat oluyor.Kulak üstüler çok terletip sıkabiliyor.

bunu öneririm hocam mikrofonlu modeli seçip alın
Hocam kz zsn pro 2 den iyi midir? İkisi arasında kaldım.

Bütçe ne

Mail atıp shenzen ile kargolamalarını iste vergisiz gelir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,652
Üyeler
183,320
Son üye
ScareCrow01
Geri