C Cadyy 80+ Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 337 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim Bivizy Dün, 15:44 #1 Yeni bir mikrofon aldım ama klavye sesinden tut, evin seslerini bile çok rahat şekilde alıyor. Yazılımı olmadığı için ayar yapamıyorum. Gürültü engelleme tarzı ayarları neyle yapabilirim? Uygulama veya ayar önerisi gerekiyor. (Mikrofonum Fifine A6T
Yeni bir mikrofon aldım ama klavye sesinden tut, evin seslerini bile çok rahat şekilde alıyor. Yazılımı olmadığı için ayar yapamıyorum. Gürültü engelleme tarzı ayarları neyle yapabilirim? Uygulama veya ayar önerisi gerekiyor. (Mikrofonum Fifine A6T
NaberlaneNEsbAtUr 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,874 Dahası Reaksiyon skoru 2,935 Konum istanbul İsim Ertuğrul İlgilendiği Kategoriler sim racing, laptop, mouse, klavye Dün, 16:23 #14 CrancyLynx yazmış: İyi varda mic kalitesi düşüyor gibi hissettim birde çalışma mantığını anlayamadım pek Devamı için tıklayın... evet kaliteyi broadcast gibi koruyamıyor ama gürültüyü iyi kesiyor benim mikrofonumda dip ses çok var onu engelliyor en azından Upvote 0 Downvote
CrancyLynx yazmış: İyi varda mic kalitesi düşüyor gibi hissettim birde çalışma mantığını anlayamadım pek Devamı için tıklayın... evet kaliteyi broadcast gibi koruyamıyor ama gürültüyü iyi kesiyor benim mikrofonumda dip ses çok var onu engelliyor en azından