Yeni bir bilgisayar topladım kusursuz çalışıyor fakat bir problemim var oda mikrofonumun çalışmaması arkadaşlarımla konuşamıyorum bu yüzden discord mikrofunu görüyor ama ses mikrofon ses almıyor. Yardım ederseniz sevinirim
bilgisayarin giris cihazini mikrofon olarak sectin miYeni bir bilgisayar topladım kusursuz çalışıyor fakat bir problemim var oda mikrofonumun çalışmaması arkadaşlarımla konuşamıyorum bu yüzden discord mikrofunu görüyor ama ses mikrofon ses almıyor. Yardım ederseniz sevinirim
Evet seçtim erişilebilirlik ayarlarını da yaptım discord mikrofonuma erişiyor ama ses almıyor telefonda denedim telefona takınca ses alıyorbilgisayarin giris cihazini mikrofon olarak sectin mi
Kasanda mikrofon ve kulaklık için ayrı ayrı 2 giriş mi var?şu an geçici olarak 2 tane ucuz aynı kulaklıktan kullanıyorum birini sadece ses duymak için diğerinin ise mikrofonu için kullanıyorum ikiside telefonda çalışıyo ama bilgisayara taktığımda mikrofonları çalışmıyor
evetKasanda mikrofon ve kulaklık için ayrı ayrı 2 giriş mi var?
O zaman telefon kulaklığını aynı anda mikrofon ve kulaklık olarak kullanamazsın. Ya dönüştürücü kullanman lazım ya da normal usb kulaklık alman lazım.
2 tane telefon kulaklığı olsa bile mi kullanamam. Ayrıca teşekkürlerO zaman telefon kulaklığını aynı anda mikrofon ve kulaklık olarak kullanamazsın. Ya dönüştürücü kullanman lazım ya da normal usb kulaklık alman lazım.
çalıştırmayı deneYeni bir bilgisayar topladım kusursuz çalışıyor fakat bir problemim var oda mikrofonumun çalışmaması arkadaşlarımla konuşamıyorum bu yüzden discord mikrofunu görüyor ama ses mikrofon ses almıyor. Yardım ederseniz sevinirim
O zaman olur. Biri mikrofon biri kulaklık şeklinde. Ben de bu şekilde kullanıyorum.2 tane telefon kulaklığı olsa bile mi kullanamam. Ayrıca teşekkürler
bende 2 tane kulaklık birisi mikrofon birisi kulaklık ama mikrofon çalışmıyor işte almıyor sesimiO zaman olur. Biri mikrofon biri kulaklık şeklinde. Ben de bu şekilde kullanıyorum.
Telefon kulaklıkları bazen sorun çıkarabiliyor maalesef. Normal kulaküstü kulaklığımı kullanıyorum ben mikrofon olarak. Dönüştürücü alın isterseniz.bende 2 tane kulaklık birisi mikrofon birisi kulaklık ama mikrofon çalışmıyor işte almıyor sesimi
Tamam çok teşekkürler yardımların için.Telefon kulaklıkları bazen sorun çıkarabiliyor maalesef. Normal kulaküstü kulaklığımı kullanıyorum ben mikrofon olarak. Dönüştürücü alın isterseniz.