Mikrofonum Çalışmıyor

Virtix

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni bir bilgisayar topladım kusursuz çalışıyor fakat bir problemim var oda mikrofonumun çalışmaması arkadaşlarımla konuşamıyorum bu yüzden discord mikrofunu görüyor ama ses mikrofon ses almıyor. Yardım ederseniz sevinirim

Yeni bir bilgisayar topladım kusursuz çalışıyor fakat bir problemim var oda mikrofonumun çalışmaması arkadaşlarımla konuşamıyorum bu yüzden discord mikrofunu görüyor ama ses mikrofon ses almıyor. Yardım ederseniz sevinirim
bilgisayarin giris cihazini mikrofon olarak sectin mi

şu an geçici olarak 2 tane ucuz aynı kulaklıktan kullanıyorum birini sadece ses duymak için diğerinin ise mikrofonu için kullanıyorum ikiside telefonda çalışıyo ama bilgisayara taktığımda mikrofonları çalışmıyor

şu an geçici olarak 2 tane ucuz aynı kulaklıktan kullanıyorum birini sadece ses duymak için diğerinin ise mikrofonu için kullanıyorum ikiside telefonda çalışıyo ama bilgisayara taktığımda mikrofonları çalışmıyor
Kasanda mikrofon ve kulaklık için ayrı ayrı 2 giriş mi var?

çalıştırmayı dene

bende 2 tane kulaklık birisi mikrofon birisi kulaklık ama mikrofon çalışmıyor işte almıyor sesimi
Telefon kulaklıkları bazen sorun çıkarabiliyor maalesef. Normal kulaküstü kulaklığımı kullanıyorum ben mikrofon olarak. Dönüştürücü alın isterseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,106
Üyeler
186,293
Son üye
hokka
Geri