Neler Yeni

MİLATTAN ÖNCE KALMA PC NASIL CANLANDIRIRIM

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Günlük iş ofis ve internet işlemleri için linux işletim sistemini kurmanızı öneririm. Donanımsal eklemeler yapmak şu an için maliyetli seçenekler olsa gerek. $£Dolar ve euro'nun tavan yaptığı bugünler de,ihtiyatlı davranarak alternatif işletim sistemleri denenebilir. Nacizane fikrim. Değerli arkadaşların önerileride güzel ayrıca tabii ki. :)
Kaynak: https://forum.donanimarsivi.com/konu/winbuntu-2021-6-multilangugage-turkish.388210/

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Günlük kullanım için ram + SSD yeterli olur ama işletim sistemini mümkün ise Win 7 yapmalısınız.

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
ben her şey için rahat yetsin 30fps üzeri oyun oyanayayım diyorsan bilgisayarı değiştirmelisin upgrade ile olmaz. temeli sağlam olmayan yere inşa edilen sağlam bina gibi düşün

• Beğen
Reaksiyonlar: LEO0

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Cavit Aslan

x2

kankacım anakartın max 4gb ram destekliyorsa böyle yapabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

günlük kullanım için

anakartının kaç gb ram desteklediğini öğren yani
Kankam anakartımda 2 slot var 4 gb destekliyor ama oyun için işlemci anakart Ram değiştirsem değermi yoksa sıfırdan mı düzsem iyi olur bide şimdi buna Android işletim sistemi kurucam kasmasın diye onada fazla para vermezler heralde

Kankam anakartımda 2 slot var 4 gb destekliyor ama oyun için işlemci anakart Ram değiştirsem değermi yoksa sıfırdan mı düzsem iyi olur bide şimdi buna Android işletim sistemi kurucam kasmasın diye onada fazla para vermezler heralde
Android işletim sistemi kursam satmak istesem fazla para vermezler demek istedim

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya

Android işletim sistemi kursam satmak istesem fazla para vermezler demek istedim
oyun içn yatırım yapmaya değmez sık kafasına

ddr4 bişiler dizersen altına ekran kartının cs ve lol 30 fps oynatır belki 60 720p de

Köylü

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Bahadır Özel
Mehdi'nin gelmesi lazım. Milat, İsa'nın doğumuyla başladı çünkü.

• Üzgün

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ssd takviyesi yapabilirsin

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Ateşi bul ilk önce

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Cavit Aslan
oyun içn yatırım yapmaya değmez sık kafasına

ddr4 bişiler dizersen altına ekran kartının cs ve lol 30 fps oynatır belki 60 720p de
Aga bu şekilde satsam satılmaz en azından normal performanslı bişe olursa elimden çıkarırım attığın linklerden sipariş vericem letgo vs aradım bulamadım

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Aga bu şekilde satsam satılmaz en azından normal performanslı bişe olursa elimden çıkarırım attığın linklerden sipariş vericem letgo vs aradım bulamadım
4gb ram yap daha fazla harcama yapma madem

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22