Neler Yeni

Mileni.com pahalandı tavsiye verir misiniz

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
YUSUF KAYA
Farklı bir operatöre geçerseniz muhtemelen zam yemeyeyim diye 1 sene taahhüt yapacaksınız. 1 senenin sonunda fiyatı piyasa fiyatına dengelemek için ard arda zam yiyeceksiniz ve gene aynı hesaba denk gelecek. Taşınmadan önce TT ardındansa senelerce milleni kullandım şuan Kablonet kullanıyorum ve çevremde kullanılan internet sağlayıcılarına kıyasla şunu söyleyebilirim ki Kablonet ve Milleni dışında başka bir operatör çokta verimli değil. Senelerce Milleni hatta 2 sene çift hat olarak farklı şehirlerde kullandım üniversite için, bir kere müşteri hizmetlerini aratmadılar.
Uzun lafın kısası memnunsanız değiştirmeyin. Fiyat için belki şöyle yapılabilir müşteri hizmetleri ile konuşup kapattırıp farklı bir kişinin üstünden aynı hatta sıfırdan port açabilirseniz gene 1 sene taahhüt fiyatından kullanım yapabilirsiniz. Böyle bir çakallığa müsade ederler mi bilmiyorum ancak yapabiliyorsalar güzel olur.
hocam öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim bende mileniden çok memnunum sorunsuz devam ediyorum ama fiyat açısından sizlerden bilgi almak istedim yarın arayıp konuşucam sizin dediğiniz konuyu inşallah yardımcı olurlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet Aslında kötüleyen insanlar çok var ama ben TTnet kullanıcısıyım yıllardan beri Sen VDSL alt yapı dedin aklıma geldi bana bi VDSL alt yapı vermişlerdi metin2'de bildiğin hiç donma takılma olmadan deli gibi para kasmıştım 1 tane metin2 serverın'da, kötüleyenlere kulak asmayın bence size'de iyi bir alt yapı verdiklerinde ne demek istediğimi anlayacaksınız internetleri kalitesiz değil. insanlar kaos yaratmak için kötülüyolar.
yarın arayıp onlarla da konuşucam hocam teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
hocam öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim bende mileniden çok memnunum sorunsuz devam ediyorum ama fiyat açısından sizlerden bilgi almak istedim yarın arayıp konuşucam sizin dediğiniz konuyu inşallah yardımcı olurlar

yarın arayıp onlarla da konuşucam hocam teşekkür ederim
Rica ederim. ne demek

mehmeths

80+
mileni.com kullanıyorum 75mbps vdsl altyapıya sahibim bundan önce türknet kullanıyordum ama verdikleri değerler mileni.com değerlerinin yarısı bile değildi. Mayıs ayında 590TL yapıcaklarmış öneriniz var mı bu sorunumla ilgili teşekkürler
Kanka kişisel olarak tecrübemi aktarıyım, ben yaklaşık 3 ay önce mi 2 ay önce mi ne Ocak ayının sonunda sanırsam bitti, ben Şubat'ta yaptirdim.
12 kalma sözüne yani taahhüt yaparsan, fiyat otomatik olarak düşüyor. + Ekstra indirim isteyebilirsiniz. Hatta benim şu yazdığımı söyleyin 12 ayın ilk 5 ayı, 230tl sonraki kalan aylarda 279tl olarak sabır fiyat garantisi ile 12 ay taahhütlü şekilde yaptılar. Normalde bana aradığımda 479 TL gibi rakam denilmişti. Siz yinede müşteri temsilcisi ile görüşün ama mutlaka en yetkili kim ise onla görüşün çünkü normal müşteri temsilcileri size farklı farklı fiyat söylüyor prim için. Bana misal 2 farklı fiyat denildi 3. De en yetkili kişi ile konuştum.

Bu arada bu dediğim olayı anlatırken şu şekilde anlatabilirsin, 1 ay önce arkadaşım bir tane müşteri hizmetleri ile konuşmuş bu fiyata almış 12 ay taahhüt yapmış diyerek üstüne basa basa söyle. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır.

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
YUSUF KAYA
kullanıcısı çok ve kullanıcıların neredeyse yarısı internetin kötülüğünden şikayetçi. benim 3-4 yıldır pek bi problemim yoktu kendileriyle fakat şu sıralar bende şikayetçiyim bi anda kötüleşti
anladım hocam değerlendiricem sağolun

Kanka kişisel olarak tecrübemi aktarıyım, ben yaklaşık 3 ay önce mi 2 ay önce mi ne Ocak ayının sonunda sanırsam bitti, ben Şubat'ta yaptirdim.
12 kalma sözüne yani taahhüt yaparsan, fiyat otomatik olarak düşüyor. + Ekstra indirim isteyebilirsiniz. Hatta benim şu yazdığımı söyleyin 12 ayın ilk 5 ayı, 230tl sonraki kalan aylarda 279tl olarak sabır fiyat garantisi ile 12 ay taahhütlü şekilde yaptılar. Normalde bana aradığımda 479 TL gibi rakam denilmişti. Siz yinede müşteri temsilcisi ile görüşün ama mutlaka en yetkili kim ise onla görüşün çünkü normal müşteri temsilcileri size farklı farklı fiyat söylüyor prim için. Bana misal 2 farklı fiyat denildi 3. De en yetkili kişi ile konuştum.

Bu arada bu dediğim olayı anlatırken şu şekilde anlatabilirsin, 1 ay önce arkadaşım bir tane müşteri hizmetleri ile konuşmuş bu fiyata almış 12 ay taahhüt yapmış diyerek üstüne basa basa söyle. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır.

çok sağol hocam yarın konuşup deniycem şansımı vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
çok sağol hocam yarın konuşup deniycem şansımı vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Tahir Öztürk
türk telekomun kötü yorumu çok var nedenini biliyor musunuz çevremde ve forumlarda kötüleyen kişi sayısı oldukça fazla
Alt yapıyla alakalı diğer firmalara göre altyapıda problem olduğunda sorunu çözmeleri daha problemli oluyor şikayetçi olanlar da genelde alt yapı sorunlarından dolayı şikayetçi

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
YUSUF KAYA
Alt yapıyla alakalı diğer firmalara göre altyapıda problem olduğunda sorunu çözmeleri daha problemli oluyor şikayetçi olanlar da genelde alt yapı sorunlarından dolayı şikayetçi
anladım teşekkür ederim hocam bilgilerndirmeniz için yarın arayıp konuşucam

OrkunJJ

80+ Silver
mileni.com kullanıyorum 75mbps vdsl altyapıya sahibim bundan önce türknet kullanıyordum ama verdikleri değerler mileni.com değerlerinin yarısı bile değildi. Mayıs ayında 590TL yapıcaklarmış öneriniz var mı bu sorunumla ilgili teşekkürler
Gıbırnet geçebilirsin.

ChristianSerratos

80+ Silver
taahhüt şuan en mantıklısı araştırıp en uygununa geç ben türknetin 12 aylık peşin ödeme kampanyasından yararlandım

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
İstanbulda netspeed güvenilir ve sorunsuz ben ona geçmeyi düşünüyorum.

İlk 3 ay 330 TL, 4. aydan itibaren 450 TL oluyor. Millenicomda şu anda 480 TL ödüyorum zaten.

Şu an netspeed mantıklı görünüyor.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Alperen Yılmaz
Zam sırayla herkese geliyor , aynı fiyattan daha iyisini bulursan geç zamdan sonra

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Erdem çay
Comnet gibi olma potansiyeli bulunan firmalardan uzak durun.

Bakınız paramızla rezil olduk. Alamadıkta parayı harcama itirazı yaptık hiç kullanılmamış faturayı kesinti yapıp gönderdiler, kullandı dediler bankaya, Adamlar resmen dolandırdılar. Umarım fazlasıyla fitil fitil burunlarından gelir kaçtıkları yerde de batarlar inşallah.

Şu başlık altında bile abidik kubudik firmaların adı geçiyor.

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
YUSUF KAYA
İstanbulda netspeed güvenilir ve sorunsuz ben ona geçmeyi düşünüyorum.

İlk 3 ay 330 TL, 4. aydan itibaren 450 TL oluyor. Millenicomda şu anda 480 TL ödüyorum zaten.

Şu an netspeed mantıklı görünüyor.
netspeed kullanan var mı acaba bilen biri deneyimini anlatabilir mi bende istanbuldayım çünkü

Top Bottom