- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim bende mileniden çok memnunum sorunsuz devam ediyorum ama fiyat açısından sizlerden bilgi almak istedim yarın arayıp konuşucam sizin dediğiniz konuyu inşallah yardımcı olurlarFarklı bir operatöre geçerseniz muhtemelen zam yemeyeyim diye 1 sene taahhüt yapacaksınız. 1 senenin sonunda fiyatı piyasa fiyatına dengelemek için ard arda zam yiyeceksiniz ve gene aynı hesaba denk gelecek. Taşınmadan önce TT ardındansa senelerce milleni kullandım şuan Kablonet kullanıyorum ve çevremde kullanılan internet sağlayıcılarına kıyasla şunu söyleyebilirim ki Kablonet ve Milleni dışında başka bir operatör çokta verimli değil. Senelerce Milleni hatta 2 sene çift hat olarak farklı şehirlerde kullandım üniversite için, bir kere müşteri hizmetlerini aratmadılar.
Uzun lafın kısası memnunsanız değiştirmeyin. Fiyat için belki şöyle yapılabilir müşteri hizmetleri ile konuşup kapattırıp farklı bir kişinin üstünden aynı hatta sıfırdan port açabilirseniz gene 1 sene taahhüt fiyatından kullanım yapabilirsiniz. Böyle bir çakallığa müsade ederler mi bilmiyorum ancak yapabiliyorsalar güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yarın arayıp onlarla da konuşucam hocam teşekkür ederimEvet Aslında kötüleyen insanlar çok var ama ben TTnet kullanıcısıyım yıllardan beri Sen VDSL alt yapı dedin aklıma geldi bana bi VDSL alt yapı vermişlerdi metin2'de bildiğin hiç donma takılma olmadan deli gibi para kasmıştım 1 tane metin2 serverın'da, kötüleyenlere kulak asmayın bence size'de iyi bir alt yapı verdiklerinde ne demek istediğimi anlayacaksınız internetleri kalitesiz değil. insanlar kaos yaratmak için kötülüyolar.