Sana kalmış kanka Türk telekom bilindik bi marka milenicom u sadece reklamlarda gördümMilenicom da altyapı var ama
Millenicom türk telekom altyapısından aynı hizmeti veriyor daha ucuza ve taahhütsüzSana kalmış kanka Türk telekom bilindik bi marka milenicom u sadece reklamlarda gördüm
Millenicomun kendi altyapısı yok TTnetin altyapısını kulanıyor TTnet ile sorun yaşıyorsan değişmeyecek.Milenicom da altyapı var ama
Siri cevaplıyor;Yok kanka alma tavsiye etmem Türktelekom la ne kadarda sorun yaşıyan olsa altyapı iyiyse bi sıkıntı olmuyor türktelekom düşünebilirsin
@LordHasan Sen Ne zamandan beri kulanıyorsun hiç sıkıntı yaşadınmıAlınır.
Altyapını sorgula altyapın varsa direkt tercih edebilirsin
Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com) Konuma göz atabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Millenicom türk telekom altyapısından aynı hizmeti veriyor daha ucuza ve taahhütsüz
Konuyu açtığımdan kısa bir süre önce bağlandı ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.@LordHasan Sen Ne zamandan beri kulanıyorsun hiç sıkıntı yaşadınmı
Kötü demedim tavsiye etmem dedim siri mizajSiri cevaplıyor;
Zaten Türk Telekom altyapısı kullanıyor neden kötü diyorsun Milleni'ye? İnternetinde bir sorun olsa gelecek kişiler Türk Telekom ekibi olacak zaten. Ve Türk Telekomdan çok daha iyi fiyatlar sunuyor. Milleni kullandın mı hiç?
Daha Yenimi AldınKonuyu açtığımdan kısa bir süre önce bağlandı ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.
Hız düşüşü kopma vs olmadı.
Sadece sorularım için müşteri hizmetlerine ulaştım ve ilgiliydiler
Hayır Eylülden beri kullanıyorumDaha Yenimi Aldın