SağolBen kullanıyorum gayet iyi.
Reis hızları alıyor musun peki tam olarak bende de 12mbps vodafone var ama 8 veriyorBen kullanıyorum gayet iyi.
79.90 TL'lik paketi kullanıyorum; 16 MBPS Download vaat ediyor 15.3 alıyorum ayrıca Upload hızımda 3.3-3.6 arasında gidiyor.Reis hızları alıyor musun peki tam olarak bende de 12mbps vodafone var ama 8 veriyor
O normal ben ilk sözleşme yenilediğimde 16 mbps paketten 0 50 mbps alıyordum 20 kere arayınca düzelttilerReis hızları alıyor musun peki tam olarak bende de 12mbps vodafone var ama 8 veriyor
Benimde 1 yıllık taahhüt vardı bitince direk geçicem 2 internet arasında kalmıştım büyük ihtimal millenicom alıcam teşekkürler79.90 TL'lik paketi kullanıyorum; 16 MBPS Download vaat ediyor 15.3 alıyorum ayrıca Upload hızımda 3.3-3.6 arasında gidiyor.
niye o kadar az superonline kullanıyorum aynı fiyatı veriyorum 30d 5u alıyorum79.90 TL'lik paketi kullanıyorum; 16 MBPS Download vaat ediyor 15.3 alıyorum ayrıca Upload hızımda 3.3-3.6 arasında gidiyor.
Ne zaman amaniye o kadar az superonline kullanıyorum aynı fiyatı veriyorum 30d 5u alıyorum
Ayrıca bana milenicom altyapısı biraz daha çok gibi geldiNe zaman ama
bildiğim kadarıyla hep böyleydiNe zaman ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bana milenicom altyapısı biraz daha çok gibi geldi
Doğru olabilir çünkü ben bir baktığımda 100 mbps 120 TL falandı ama turkcell altyapısı çok yokbildiğim kadarıyla hep böyleydi