800 TL ye anca başını alırPS 5 almak için satıyorum diyor bir de hey Allah'ım. Bayağı inandırıcı geldi.
8000 TL'lik ürünü almak için 800 liraya ekran kartı satıyor ya.800 TL ye anca başını alır
bana bu şeyi hatırlattı 350 tl ye epic games hesabı satan elemanı hiç para vermeyip her oyunu beleşe alıp hesabı 350 ye satıyodu ikisinin akrabalık bağları varmı acaba8000 TL'lik ürünü almak için 800 liraya ekran kartı satıyor ya.
Acemi Dolandırıcı Bu. Dersine Biraz Daha Çalışması Lazım.
Not: Elden Test Edip Alabilirmiyim Dediğim'de Engelledi.
10 üzerinden kac verirsiniz hocam varmı begendiniz dolandirici varsa ona dolandirilalim.Biraz daha çalışması lazım bunu beğenmedim
Önerebileceğim kadar kalitelisine denk gelmedim.10 üzerinden kac verirsiniz hocam varmı begendiniz dolandirici varsa ona dolandirilalim.
Hocan burdan dolandiricilara onerileriniz nelerdir nasil nitelikleri olmasi lazimÖnerebileceğim kadar kalitelisine denk gelmedim.
Kaliteli dolandırıcı piyasayı bilen kişiyi dolandırabilendirHocan burdan dolandiricilara onerileriniz nelerdir nasil nitelikleri olmasi lazim![]()
Dolandırıcı Puanım 3.5/10 Çok Acemi Yani İşini Hakkıyla Yapan Daha İyi Dolandırıcılar'da Görmüştüm.10 üzerinden kac verirsiniz hocam varmı begendiniz dolandirici varsa ona dolandirilalim.