Neler Yeni

Milka çikolata solmenella bakterisi

Robius

80+ Bronze

Arda_07

80+ Bronze
28 ağustos 2022 yazıyor sence avrupa'da boşa çıkardıkları hammaddeyi hangi 3. Dünya ulkesine gönderirler tahmin et bakalım!
ben bu olayı temmuz ayında gördüm ve fabrikaları şu anda açık, virüs ortaya çıkınca üretime devam etmedi de zaten firmalar karantinaya alındı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'de Oreo üretilmiyor.
ama asıl konumuz milka, milkalarda görülmemiş bile arkadaş neyi savunuyor hala anlamadım

mondelezde görülmüş diyor mondelezin tek fabrikası mı var da sanki milka için ayrı oreo için ayrı kinder için ayrı, ayrıca first sakız da çiğnemeyin o zaman onu da mondelez üretiyor

Robius

80+ Bronze
ben bu olayı temmuz ayında gördüm ve fabrikaları şu anda açık, virüs ortaya çıkınca üretime devam etmedi de zaten firmalar karantinaya alındı

ama asıl konumuz milka, milkalarda görülmemiş bile arkadaş neyi savunuyor hala anlamadım

mondelezde görülmüş diyor mondelezin tek fabrikası mı var da sanki milka için ayrı oreo için ayrı kinder için ayrı, ayrıca first sakız da çiğnemeyin o zaman onu da mondelez üretiyor
Haber Milka değil Oreo ile alakalı.

oruchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah Oruçhan
30 TL'ye 8 tane milka aldım tabii ki yiyeceğim😋. salmonella çıksa da kloramfenikol ile 4 günde iyileşirim. worth

Hasan344

80+ Gold
Bu 25 liraya satılan çikolataları almanızı tavsiye etmiyorum Milka'nın sahibi mondelez'e ait haber;

25 TL'ye hem çikolata hem bakteri yiyorsak kârdayız.

Top Bottom