._. hmmaltyapının olanına git turk telekom varsa tt turknet varsa turknet kablonet varsa kablonet
bende türknetin altyapısı var gittim süperonline aldım bağlantı kopup duruyor turkneti onermedi kimse keşke turknetten alsaymışımiyidir iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
._. hmm
Turknet kullanıcısıyımbende türknetin altyapısı var gittim süperonline aldım bağlantı kopup duruyor turkneti onermedi kimse keşke turknetten alsaymışım
soracağın birşeey varsa sorbende türknetin altyapısı var gittim süperonline aldım bağlantı kopup duruyor turkneti onermedi kimse keşke turknetten alsaymışım
Var Mesela bizim telefon kablosu 15 yıllık nerdeyse onu değiştirsek sinyal zayıflaması çok fazla internet kablosunu yenilesek bir fark olur mu?Turknet kullanıcısıyım
@alpolojix bir el at şuraya
soracağın birşeey varsa sor
olur herhalde de turknet ile ilgili bir şey soracakmısın diye sormuştumVar Mesela bizim telefon kablosu 15 yıllık nerdeyse onu değiştirsek sinyal zayıflaması çok fazla internet kablosunu yenilesek bir fark olur mu?
heolur herhalde de turknet ile ilgili bir şey soracakmısın diye sormuştum
ethernet ile evet ama sizin alt yapınızada bağlıhefull hızı alabiliyor musun altyapının desteklediği
türkneti ben önermedim.bende türknetin altyapısı var gittim süperonline aldım bağlantı kopup duruyor turkneti onermedi kimse keşke turknetten alsaymışım
Türktelekom önermiyorum altyapın olsa bile ikinci plana bırak bunlari yaptiği tekelcilikten ülke gelişmiyor milenicom önceliğin olsun oradan Türktelekom kullanabilirsin Yapa altyapın varsa Türknet bakabilirsinTürk telekom ile sözleşmemiz bittiği zaman millencoma geciceğim aranızda kullanlar varsa bana yaşadıklarını anlata bilirmi