LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam modem iadeyi bilmiyorum ben iade etmediğim için ve ben ttnet'i kendim iptal etmedim millenicom iptal etti bunu görüşürken söylemen yeterli oluyor seni yönlendirirler.Bende ttnetten geçiş yapmak istiyorum ancak evrakları nasıl hazırlayacağımı bilmiyorum, gerek modem iade işlemi, gerek yeni modem yollamaları ve senin bahsettiğin hizmet almak ve ttneti iptal edip geçiş yapmak için gönderdiğin evraklar. Yardımcı olursan sevinirim.
Aradığın zaman anlatıyorsun hangi paketi istediğini, şu an ttnet kullandığını modem istersen modem istediğini ve referans kodunla mailini söylüyorsun bundan sonra sana bir sözleşme geliyor mailine onu çıkarıp imzalayıp ups kargo ile milleni'ye gönderiyorsun. Tüm işlemler bu kadar ve sonra sana sms olarak kullanıcı adı ve şifren geliyor arayüzden hızlı kurulum yapyorsun. (Kurulum konusunu bilmiyorum ben kurulumsuz modemsiz geçtim.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türknet'ye genel olarak daha fazla şikayet var.Türknet ve Millenicom arasında kaldım. tahütsüz bir internet kullanmak istiyorum. Türknet bu hizmeti sağlıyor. Eğer millenicom da aynı hizmeti aynı fiaytlara sağlıyorsa ve yazılarda da denildiği üzere millenicom kullanmak daha mantıklı geliyor.sadece internet olarak kullanacağım. Bu konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi ? Vdsl alt yapısı var max 50 alabiliyorum 35/6 paket kullanmak istiyorum.
Tercih sana kalmıştır yapa altyapı yoksa millenicom öneririm. VDSL hizmetleri güzel