Rennes
80+ Gold
Dahası
Amin inşallah.Aynen doğru.
kusura bakma bildirim gelmedi ya da gözümden kaçtı.
Çok sağolasın hayırlı olsun sana da
Amin inşallah.Aynen doğru.
kusura bakma bildirim gelmedi ya da gözümden kaçtı.
Çok sağolasın hayırlı olsun sana da
Aynen telefonsuz, kurulumuz taahhütsüz, modemsiz 50'lik pakete geçtim.Kurulumsuz mu geçtin sen de?
50 lik paket mi?Baya iyi.
50lik pakete kaç ödeyeceksin şimdi?
Dostum nasıl 50'Lik paket geçebildin?Aynen telefonsuz, kurulumuz taahhütsüz, modemsiz 50'lik pakete geçtim.
110 TLBaya iyi.
50lik pakete kaç ödeyeceksin şimdi?
Hattım 60 destekliyor stabil olması için 50 lik paket verdiler, 100 verirlerse kopma olacağını söylediler. Böyle geçtim.Dostum nasıl 50'Lik paket geçebildin?
Biraz açıklayabilir misin?
Altyapı kaç desteklerse onu veriyorlarmış. Güzel olmuş.110 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hattım 60 destekliyor stabil olması için 50 lik paket verdiler, 100 verirlerse kopma olacağını söylediler. Böyle geçtim.
Yok hayır ben iyice konuştum babama TT 6 gün önce 2 yıl taahhüt imzalatmış onu iptal ettirdim 130 TL, onu ödeyeceğiz faturadan düşecek bu yüzden senin kodunla da birlikte 2 ay beleş kullancaz sonradan paso 109.90 TL ödeyeceğiz.Altyapı kaç desteklerse onu veriyorlarmış. Güzel olmuş.
2. ay 120tl ödeyeceksin haberin olsun
Oo iyi benim hattımda 76mbps destekliyor. Bende önce 35 geçeceğim. Sonrasında 100 geçerim ama senin gibi hattıma 70 alırım.110 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hattım 60 destekliyor stabil olması için 50 lik paket verdiler, 100 verirlerse kopma olacağını söylediler. Böyle geçtim.
Ha senin taahhüt olayı var. AnladımYok hayır ben iyice konuştum babama TT 6 gün önce 2 yıl taahhüt imzalatmış onu iptal ettirdim 130 TL, onu ödeyeceğiz faturadan düşecek bu yüzden senin kodunla da birlikte 2 ay beleş kullancaz sonradan paso 109.90 TL ödeyeceğiz.
Ama Millenicom a taahhütsüz geçtimHa senin taahhüt olayı var. Anladım
Hayır sen de 50'lik alırsın çünkü 75'lik paketleri yok ve 100 lük te sıkıntı oluyor, ama sen arayıp bilgi al daha iyi olur.Oo iyi benim hattımda 76mbps destekliyor. Bende önce 35 geçeceğim. Sonrasında 100 geçerim ama senin gibi hattıma 70 alırım.