Neler Yeni

Millenicom Ekstra Modem

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Benim modemim yoktu ilk hafta modem parasi verdim ama senin arayip konusman lazim

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Dostlar düşündüm taşındım sonunda Millenicoma geçme kararı aldım fakat şu anda halihazırda Zyxel Vmg3312-b10b modemim var. Bana ekstradan modem kitlemezler değil mi bu modemi kullanabilirim?
Modemim var dersen kitlemezler ama mesela turkcell modem veriyor istesende istemesende o yüzden millen.com da öyle mi bilmiyorum öyle değilse bu okey

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mehmet Berkay Dağlı
Dostlar düşündüm taşındım sonunda Millenicoma geçme kararı aldım fakat şu anda halihazırda Zyxel Vmg3312-b10b modemim var. Bana ekstradan modem kitlemezler değil mi bu modemi kullanabilirim?

Hocam başvuru esnasında soruyorlar zaten modeminiz varmı vdsl ise şukadar hız adsl ise şu kadar hız diye. Bende 1 ay oldu geçeli memnunum şu anda.
Hatta size promosyon kodumuda vereyim hem size hem bana 1 ay bedava internet olsun :) (7906FAB4) Başvuru sırasında söylemeniz yeterli. Hayırlı olsun bu arada.

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam başvuru esnasında soruyorlar zaten modeminiz varmı vdsl ise şukadar hız adsl ise şu kadar hız diye. Bende 1 ay oldu geçeli memnunum şu anda.
Hatta size promosyon kodumuda vereyim hem size hem bana 1 ay bedava internet olsun :) (7906FAB4) Başvuru sırasında söylemeniz yeterli. Hayırlı olsun bu arada.
Unutmassam kullanacağım kodunu teşekkürler :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavsiye eder misiniz? Ve beğenmediğiniz noktaları var mı

Top Bottom