Millenicom Ekstra Modem

Benim modemim yoktu ilk hafta modem parasi verdim ama senin arayip konusman lazim

Dostlar düşündüm taşındım sonunda Millenicoma geçme kararı aldım fakat şu anda halihazırda Zyxel Vmg3312-b10b modemim var. Bana ekstradan modem kitlemezler değil mi bu modemi kullanabilirim?
Modemim var dersen kitlemezler ama mesela turkcell modem veriyor istesende istemesende o yüzden millen.com da öyle mi bilmiyorum öyle değilse bu okey

Dostlar düşündüm taşındım sonunda Millenicoma geçme kararı aldım fakat şu anda halihazırda Zyxel Vmg3312-b10b modemim var. Bana ekstradan modem kitlemezler değil mi bu modemi kullanabilirim?

Hocam başvuru esnasında soruyorlar zaten modeminiz varmı vdsl ise şukadar hız adsl ise şu kadar hız diye. Bende 1 ay oldu geçeli memnunum şu anda.
Hatta size promosyon kodumuda vereyim hem size hem bana 1 ay bedava internet olsun :) (7906FAB4) Başvuru sırasında söylemeniz yeterli. Hayırlı olsun bu arada.

Hocam başvuru esnasında soruyorlar zaten modeminiz varmı vdsl ise şukadar hız adsl ise şu kadar hız diye. Bende 1 ay oldu geçeli memnunum şu anda.
Hatta size promosyon kodumuda vereyim hem size hem bana 1 ay bedava internet olsun :) (7906FAB4) Başvuru sırasında söylemeniz yeterli. Hayırlı olsun bu arada.
Unutmassam kullanacağım kodunu teşekkürler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiye eder misiniz? Ve beğenmediğiniz noktaları var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,520
Üyeler
184,178
Son üye
Memo deniz
Geri