MamiKK
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,644
- İsim
- Muhammed
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Commet bu kadar uğraşmadı reklamaHocam önden sunu söyliyim comneti önericem aylık fiyatı 220 TL 3 ay 6 ay 12 ay alımında aylık fiyatı 180 TL lere düşüyor tabi ne kadar aldıysan pesin ödüyorsun ama hiçbir zamdanda etkilenmiyorsun . durumun oldukça zam haberi geldikçe çakarsın 3 6 ay veya 12 ay
kısaca açıklıyım firmayı
Hocam 1yıldır fln kullanıyorum hiçbir sroun yasamadım fiyatıda ucuz baya
olumsuz yorumlar akkında yorum yapıyım : İnternet kesintisi vs çok oluyor diyorlardı . Bunu acıklıyım, comnet uzun yıllardır veri merkezi olarark hizmet veriyor türkiyenin yurtdısı çıkısları comnetten yapılıyor bu yüzdende yabancı serverlerde ms oranım düşük oluyor genelde . kısa bilgiyi verdiğime göre kesinti sebebini açıklıyım , simdi bir veri merkezi oldugu için sürekli güncelleme bakım vs yapmak zorundalar bide hacklerle vs ugrasıyorlar . Çoğunda kesinti olmadan hallediyorlar zaten ama bazen kesinti olabiliyor ben 1 yılda toplamda en fazla 3 kere oda 1 saat fln kesinti yasadım
ben basvuruyu yaptım 4g sonra sabah 8de kapıdalardı 4g günün 3 günü belgeleri yüklememle geçti üşendim yüklediğim günün ertesi geldiler kurdular 1 saat içinde izmet açıldı
Buda 1 aylık davet kodu kullanırsan sevinirim : CMT439RAK