Neler Yeni

Millenicom internet hız sorunu

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
selamun aleyküm öncelikle dostlar millenicom kullanıyorum anlaşmaya göre kasım ayının 1.inde hızımın 8 den 16 ya yükseltilecekti ancak hızım 8.4 8.3 arasında gidip geliyor müşteri hizmetlerini aradım ancak yapamadı olmazsa tekrar ara dedi aramadım ondan sonrada (yazmayı unutmuşum kusura bakmayın) hız halen aynı ne yapmam gerekiyor bu nasıl bir sistem madem 16 desteklemiyor neden 16 ya çıkarıyor böyle saçma bişey olabilirmi

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
selamun aleyküm öncelikle dostlar millenicom kullanıyorum anlaşmaya göre kasım ayının 1.inde hızımın 8 den 16 ya yükseltilecekti ancak hızım 8.4 8.3 arasında gidip geliyor müşteri hizmetlerini aradım ancak yapamadı olmazsa tekrar ara dedi aramadım ondan sonrada
Ondan sonrada evet?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
selamun aleyküm öncelikle dostlar millenicom kullanıyorum anlaşmaya göre kasım ayının 1.inde hızımın 8 den 16 ya yükseltilecekti ancak hızım 8.4 8.3 arasında gidip geliyor müşteri hizmetlerini aradım ancak yapamadı olmazsa tekrar ara dedi aramadım ondan sonrada
Adsl kullanıyorsundur ve hattın max 8Mbps destekliyor olabilir. Kontrol eder misin ?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sonrasında ne oldu acaba?

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
kusura bakma düzelttim
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ads kardeşim ama madem 16 desteklemiyor benden neden daha fazla para alıyor ve hızı vermiyor
destekleyip desteklemediğini ben bilemem kendin bakmalısın.

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
ads le kardeşim 8 çıkıyor evi aratınca altyapı sorgulamada
knk 8 mbps paket sunan yer varsa milenicom dan çık o servis sağlayıcısına git daha fazla para vermek istemiyorsan zaten tahüt süz ama 8 mbps veren yer bulmak zor bu zamanda 16 mbps veriyorlar internet sağlayıcıları en az.

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
knk 8 mbps paket sunan yer varsa milenicom dan çık o servis sağlayıcısına git daha fazla para vermek istemiyorsan zaten tahüt süz ama 8 mbps veren yer bulmak zor bu zamanda 16 mbps veriyorlar internet sağlayıcıları en az.
knk gaziantep beydilli bölgesindeyim bazı evler 4mbps alıyor taş devri gibi

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
knk gaziantep beydilli bölgesindeyim bazı evler 4mbps alıyor taş devri gibi
😂 😂 😂 o zaman yapıcak bir şey yok zaten artık firmalar 8 mbps paket vermiyorlar o parayı ödemeyi devam edeceksin.

Top Bottom