Neler Yeni

Yardım Millenicom internet sorunu

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Dün geceden itibaren valorantta millenicom kaynaklı paket kaybı yaşamaktayım oyun resmen oynanmaz hale geldi, bu sorun hakkında bilgisi olan varmı 24 saat geçti düzelmiş olması gerekmiyor mu? Firma yaptığı kesinti açıklamasını da sosyal medya hesaplarından kaldırmış sorunumun kalıcı hale gelmesinden korkuyorum.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,717
İsim
marilyn
Dün geceden itibaren valorantta millenicom kaynaklı paket kaybı yaşamaktayım oyun resmen oynanmaz hale geldi, bu sorun hakkında bilgisi olan varmı 24 saat geçti düzelmiş olması gerekmiyor mu? Firma yaptığı kesinti açıklamasını da sosyal medya hesaplarından kaldırmış sorunumun kalıcı hale gelmesinden korkuyorum.
Belirli bolgelerdemi yoksa turkiyenin her yerindemi boyle bende millenicom kullaniyorum valorant oynamiyorum o yuzden bilemiyorum

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Emre
Valorantda aynı sorunu bende yaşıyorum pingim 10 ama paket kaybım fazlasıyla var ve oynanılamaz hale getiriyor. Millenicoma kayıt açtırdım bekliyorum.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Cengiz Han
Bende CS2 de sıkıntı yaşıyorum. Faceit girdik arkadaşlarla karakterim ışınlanıp duruyor. ping aşırı yüksek oyun hem oynanamaz halde hem de yasaklandım. Valla şuan başka firmaya geçmemek için zor tutuyorum kendimi. Cumartesi gününün içine ettiler.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende CS2 de sıkıntı yaşıyorum. Faceit girdik arkadaşlarla karakterim ışınlanıp duruyor. ping aşırı yüksek oyun hem oynanamaz halde hem de yasaklandım. Valla şuan başka firmaya geçmemek için zor tutuyorum kendimi. Cumartesi gününün içine ettiler.
Umarım kalıcı hale gelmez veya Çok uzun sürmez çünkü internet hızında bir problem yok sadece oyun içerisinde paket kaybı yaşıyorum bu da droplara sebep oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorantda aynı sorunu bende yaşıyorum pingim 10 ama paket kaybım fazlasıyla var ve oynanılamaz hale getiriyor. Millenicoma kayıt açtırdım bekliyorum.
Sonucu bildirir misin

Belirli bolgelerdemi yoksa turkiyenin her yerindemi boyle bende millenicom kullaniyorum valorant oynamiyorum o yuzden bilemiyorum
Türkiye geneli diye biliyorum internet hızında bir problem yok sadece paket kaybım var Bu da oyun içi kasmalara donmalara sebep oluyor umarım kalıcı hale gelmez çünkü buna çok umursayacaklarını sanmıyorum bağlantıda bir problem yok sonuçta

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,648
İsim
Taha yücel
Hocam dün gece saatlerinde de int gitmişti twitterda felan gündem olmuştu hatta 1-2 saate düzelmişti

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dün gece saatlerinde de int gitmişti twitterda felan gündem olmuştu hatta 1-2 saate düzelmişti
Düzelmedi reis hatta daha da kötüleşti, millenicom diye aratıp üstten en son butonuna basarsan her dakika gönderi atılıyor, hız kopma vb sorunlarım yok gayet hızlı fakat paket kaybı yaşıyorum oyunun destek ekibine bile sordum şöyle dediler:

Ekler

• Screenshot_2025-01-05-01-33-45-172_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2025-01-05-01-33-45-172_com.google.android.gm.jpg
    358 KB · Hit: 88

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,648
İsim
Taha yücel
Düzelmedi reis hatta daha da kötüleşti, millenicom diye aratıp üstten en son butonuna basarsan her dakika gönderi atılıyor, hız kopma vb sorunlarım yok gayet hızlı fakat paket kaybı yaşıyorum oyunun destek ekibine bile sordum şöyle dediler:
Hocam hiç bilmiyorum ki müşteri hizmetleri bile berbat ben değiştirmeyi düşnüüyorum operatörümü

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Murat Efe
kankam inanmıcaksın ama ben millenicomdan ayrıldım 15 senelik maceram vardı 2 senedir benim çektimi belki çeken olmamıştır bilemem bir oyunda 500mb altına düşmeyen ping olur mu üstüne 8mb üstünü görmüyordum sonra araştırdım türknet geçtim ve bana millenicomda 8mb dowland 5m uplod dediler ama türknet 50mb dowland 15mb uplod dedi ilk başta inanmadım geçiş işlemlerini yaptık 1.5 gün felan sürdü bide hafta sonu dahil di cünkü cuma gecesi aradım pazar öğlen gibi mail ile şifre geldi bağladım hızım 47mb dowland 14.85 uplod geldi geçmeyi düşünürsen kod verebilirim teşekkürler
1736030342721.png

kodu nasıl kullanıcam diye soracaksan geçme aşamasında müşteri hizmetlerine vericeksein 1 ay ücretsiz olucak bundan bende yararlanıcam

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Cengiz Han
Aynı sorun bende yaşıyorum. Cs2 oynatmıyor
Aga daha yeni işlemci yükselttim. Drop giriyor mu? Adamlar ve karakterim sürekli ışınlanıyordu 2 saat öncesine kadar. Şuan bir tık düzeldi gibi ama var hala biraz. Yarın da böyle olursa değişeceğim. Bir haftasonumuz vardı agalarla internet yüzünden içine ettiler.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw

Aga daha yeni işlemci yükselttim. Drop giriyor mu? Adamlar ve karakterim sürekli ışınlanıyordu 2 saat öncesine kadar. Şuan bir tık düzeldi gibi ama var hala biraz. Yarın da böyle olursa değişeceğim. Bir haftasonumuz vardı agalarla internet yüzünden içine ettiler.
Millenicom denen firmamız türknetin internet sitesine erişim engeli getirmiş ve siteye giremiyorum, türk nete geçecektim :D

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
2 gündür millenicom da sorun var sorun yaşayan tek siz değilsiniz Türkiye geneli bir durum zaten müşteri temsilcisine de bağlanmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,963
Üyeler
164,588
Son üye
neron61
Top Bottom