Neler Yeni

Millenicom İyi Midir =?

H4EK3D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emir
Şu an kullanmış olduğum internet Türk telekom ve adsl millenicom cazip fiyatlar sunduğu için geçmek istiyorum ancak sorun yaşatır mı ping değerleri veya sorun çıktığı zaman ilgilenirler mi bilemiyorum. Kullanan biri yazar ise iyi olur.

kamyoncu36

80+ Bronze
ADSL eskidi artık

BeKo'O

80+ Silver
biliyorum ancak eski oturduğum yerde altyapı olarak adsl olduğu için yapmıştık taşındık şu an vdsl2 imiş
Millenicom da güzel ama TürkNete geçmenizi öneririm.

H4EK3D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millenicom da güzel ama TürkNete geçmenizi öneririm.
aslında bağlatma süreçleri kısa olsa hepsini denemek istiyorum ancak hepsi 1 hafta süre veriyor ve dersler filan girmem zorlalaşıcak o yüzden en iyisini seçmek istiyorum

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
istanbul için konuşayım. turknet millenıcom turk telekom turkcell vodafone gibi firmalarla konuştum turkcel vodafone eliyorum hiç anlatmıyım
turk telekom alt yapınız 60 destekliyor 50 veririz dedi ama fiyat yüksek
turknet altyapınız 60 destekliyor 50 veririz dedi türk telekoma göre uygun
millenıcom alt yapınız 75 gösteriyor önce 100 lük paket verelim sonra bir alt pakete geçersınız ara paketten 75 alırsınız dedi şuan sabit 75/8 alıyorum. ve bu hızı turk telekom alt yapısından alıyorum ilginç bir şekilde. türk telekom 60 desteklıyor demıstı oysaki. millenıcom hem turk telekom hem superonlınee alt yapısı kullanıyor bence daha avantajlı ama turk nette iyidir. bunun dışında başvurumun ertesi sabahı bağladılar internetimi. şuandada çok şükür bir sıkıntı yok. lakin sizde sıkıntı olmayacağı anlamına gelmez buna birçok etken yol açıyor binanızdaki kutu eski mi modeminiz iyi mi gibi olgular var. velhasılkelam ben öneririm bir sorun olmadı. lakin tek bir tavsiyem var hangi internet sağlayıcısını alırsan al onlardan modem kiralama :d en iyisi kaliteli sana ait modemin olması :)

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
TTnet'ten millenicoma geçtim tavsiye ederim. Konumu aşağıda bulabilirsiniz:

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Millenicom öneririm. 35/6 pakette 38.50/5.80 hız veriyor.

AirBus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çağrı Bilindik
İyi bir modem düşünüyorsan Zyxel vmg3625-t50b modeli fiyat performans olarak alabileceğin en iyi modem.Tüm portları gigabit ac1200 mbps , 2x2wave anten teknolojisi kullanıyor.5 GHZ bağlantınında mesafesi diğer modemlere göre daha uzun böylece. Tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,990
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt
Top Bottom