Neler Yeni

Yardım MİLLENİCOM KURULUMU YARDIM

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Türk Telekomdan şükürler olsun kurtuldum ve millenicom'a geçiş yaptım. Fakat bir sorun var. Bütün her şey tamamlandı ama internet kurulumumu bir türlü tamamlayamıyorum. Modemim TTNET'in vermiş olduğu ZyXel modem. Nasıl kurulum yapacağım bilginiz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternetim tamamen erişime hazır. Kullanıcı adı ve şifrem de geldi. Fakat kurulumu bir türlü ayarlayamıyorum

TALHA MURAT

80+ Silver
Dostlar merhaba,
Türk Telekomdan şükürler olsun kurtuldum ve millenicom'a geçiş yaptım. Fakat bir sorun var. Bütün her şey tamamlandı ama internet kurulumumu bir türlü tamamlayamıyorum. Modemim TTNET'in vermiş olduğu ZyXel modem. Nasıl kurulum yapacağım bilginiz var mı?

İnternetim tamamen erişime hazır. Kullanıcı adı ve şifrem de geldi. Fakat kurulumu bir türlü ayarlayamıyorum
Hocam özelden iletişim kur yardımcı olucam.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,924
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

TALHA MURAT

80+ Silver
Neden özele çağırıyorsun? Forum bunun için değil, konuya giren herkesin yardım alabilmesi için var.
Evet ama konuşarak kolay iletişim ile çözüm yapmaya çalışıyorum hem beni hem oradaki insanı yormuyorum pratik bir şekilde iş halloluyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,924
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Evet ama konuşarak kolay iletişim ile çözüm yapmaya çalışıyorum hem beni hem oradaki insanı yormuyorum pratik bir şekilde iş halloluyor.
Lütfen konu üzerinden yardımcı olun. En azından bir özet geçin ki konuya gelen insanlar nasıl olduğu hakkında az da olsa fikir sahibi olsun.

Akiran

80+ Silver
Dostlar merhaba,

Modem arayüzüne girmeniz gereken bilgileri Millenicom'u arayarak isteyin.

TALHA MURAT

80+ Silver
Modem arayüzüne girmeniz gereken bilgileri Millenicom'u arayarak isteyin.
Almış arkadaş ama nasıl kurulum yapılacağını bilmiyor.

Şİmdi modem arayüzünden giriş yapıp zyxel modemi ile kullanıcı adını vs eşleştirdik onun görüntüsünü arkadaş atacak ayrıca şunu belirtmek isterim eşletirme sonucunda bir sayfaya girin biraz bekleyi karşınızda türktelekom logolu sayfa gelecek bilgilerinizi eşletirmek için sakın kapatmayın bekleyin eğer orada internet sağlayıcınıza bilgi vermenizi söylerse aramanız yeterlidir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,583
Üyeler
170,389
Son üye
snow21
Top Bottom