Neler Yeni

Millenicom nasıl

MehmetK27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Korkmaz
İyi günler ben evime ilk defa internet baglatacam millenicom 95 mbps veririz diyor. Millenicom nasıl teknik servis felan (şikayet var) da insanların interneti açılmıyor diye şikayetler gördüm kullanan varsa aydınlatabilir mi?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Ben kullaniyorum bir defa sorun oldu ondada musteri hizmetlerini aradim 1 saate cozduler

Awinely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Onur Esen
1.5 aydır kullanıyorum
26 mart perşembe günü başvurumu yaptım, cuma günü arayıp c.tesi kuruluma geleceklerini söylediler ancak 31 mart salı günü geldiler. Sonuç olarak başvurumdan 1 hafta geçmeden internetimi kullanır vaziyette oldum. 35 mbps'e kadar olan paketi kullanıyorum sabit 33 civarı hızım var, nadiren 32-31 oluyor. Bağlattığım ilk hafta hızı garip bir şekilde 5 mbps'e kadar düşmüştü, modemi yeniden başlattım hızım yükseldi. Şuanlık yaşadıklarım bunlar

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Talha
Türknet 🏆

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Peki ping değerleri hakkında bilgisi olan var mı 20 güne millenicom 100mbps paketi alacağım da

Pro tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin Yetgin
Bende Millenicom kullanacaktım ama malesef modem kurulumu yapmaya gelmediler 2 hafta bekledim sonunda vazgeçtim türktelekom kullanacaktım baktım fiyatlar pahalı vodofone ye başvurdum aynı gün içinde modemi kurup gittiler ondan sonra millenicom müsait seniz modem kurulumu yapmaya gelcegiz diye aradılar ama geç kaldıkları için iptal ettirdim ve ayrıca vodofon kendi hatlarından mı internet geliyor yoksa millenicom dan mı diye test etti ve bi anda 16mbps hız aldıgım ortaya çıktı normalde 35mbps olması gerekirken neden 16mbps herneyse 1 2 gün sonra kablo çekildi ve vodofone baglantıları yaptı 50mbps kullanıyorum ve hiçbir sorunu yok.

MehmetK27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlardaki ping değerleri neler yani oyunlarda internetten kaynaklı drop yiyor musun?

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
ttnet hipernet kullanan arkadaşlar varsa Csgo gibi oyunlarda kaç ping alıyorlar aydınlatabilirlerse çok iyi olur. Benim evin ordan geçen en iyi altyapı bu şuanda malesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Umuthan Görkem Işın
İyi günler ben evime ilk defa internet baglatacam millenicom 95 mbps veririz diyor. Millenicom nasıl teknik servis felan (şikayet var) da insanların interneti açılmıyor diye şikayetler gördüm kullanan varsa aydınlatabilir mi?
Dostum 2 hafta önce hız konusunda hata yaşadım hala bekliyorum...

Top Bottom