Fiber. 85MBPS destekliyormuş milleniAltyapın kaç
İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
Fakat taşınma durumumuz var. Taşınacağımız yerde de bakıcam. Siz önerir misiniz?Fiber. 85MBPS destekliyormuş milleni
Kullananlar memnun ancak ben kullanmadığım için bir şey söyleyemiyorum.Fiber. 85MBPS destekliyormuş milleni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fakat taşınma durumumuz var. Taşınacağımız yerde de bakıcam. Siz önerir misiniz?
3 yıllık milleni kullanıcıyım hiçbir sorun yaşamadım, müşteri hizmetlerine de gerek telden gerek vatsaptan ulaşabilirsin2 yıldır Türknet kullanıyorum sorunsuz. Yeni eve taşınınca sapıttı. Başlarda harikaydı yine sorun yoktu. Artık her gece p.. ediyorlar interneti. Alıntıyı görüntüleŞU REZİLLİĞE BAK. Millenicom tavsiye eder misiniz? Veya Netspeed?
Teşekkürler. Türknetten aşırı memnundum b.. tadı vermeye başladılar her gece internet kullanılamıyor bile. Milleniden çoğu kişi memnun gibi. Ona geçmeyi düşünüyorum.3 yıllık milleni kullanıcıyım hiçbir sorun yaşamadım, müşteri hizmetlerine de gerek telden gerek vatsaptan ulaşabilirsin
Ben teyzem gile bağlattırdım ertesi gün bağlamaya gelelim demişler yoğunluk yok demişler fakat evde değillerdi 2 gün sonra tekrar gelmişler bağlamışlar 35 lik paket aldılar kendi verdikleri modem çöp gibi bişey uzak odalarda 1 diş 2 diş çekiyo 5-6mb geliyo modemin dibinde 33-34 veriyo benim sana söyliyeceğim gayet iyi alınır ama modemi kendin almanı öneririm vaat ettikleri hızı veriyolar.Fiber. 85MBPS destekliyormuş milleni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fakat taşınma durumumuz var. Taşınacağımız yerde de bakıcam. Siz önerir misiniz?
Teşekkür ederimKullananlar memnun ancak ben kullanmadığım için bir şey söyleyemiyorum.
Bu arkadaş kullanıyor size bilgi verecektir. @LordHasan
Buda onun bağlanma süreci ve görüşleri
Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde...donanimarsivi.com
fiyat olarak da en hesaplısı milleni sanırım, sorun yaşayan bir milleni kullanıcısına da rastlamadım. rica ederimTeşekkürler. Türknetten aşırı memnundum b.. tadı vermeye başladılar her gece internet kullanılamıyor bile. Milleniden çoğu kişi memnun gibi. Ona geçmeyi düşünüyorum.
Bazı kişiler telefonlara cevap vermiyolar fakat ben 2 defa aradım ikisindede en geç 10-15dk da bağlandı1 ay oluyo halen daha kesinti tarzı bişeyden bahsetmediler
Bende Türknet ten geçtim D1F7BC8D Millenicom a başvuru yaparken müşteri hizmetleri ne bu kodu söyleyin 1 ay ücretsiz kullanın interneti düzgün para vermeyin şu an ben 50 mbps lik paketi kullanıyorum hem hız kalitesi hem müşteri hizmetlerinin ilgisi hem de fiyat uygunluğu açısından tavsiye ederim!!!2 yıldır Türknet kullanıyorum sorunsuz. Yeni eve taşınınca sapıttı. Başlarda harikaydı yine sorun yoktu. Artık her gece p.. ediyorlar interneti. Alıntıyı görüntüleŞU REZİLLİĞE BAK. Millenicom tavsiye eder misiniz? Veya Netspeed?