Neler Yeni

Yardım Millenicom Saçma Zam?!

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
Aşağıya gelen mesajı bırakıyorum. Birkaç yıldır Milleni kullanıyorum. Son 2 yıldır da taahhütlü paketini kullanıyorum. Taahhütsüz paket olsa neyse de henüz Ağustos 2024'e kadar taahhüt sözleşmesi yapmışken taahhütlü pakete zam yapmak da nedir? Bu zamana kadar sorun yaşamadım ama şu durumdan dolayı fena şekilde ayar oldum firmaya THH ile uğraşacağım. Buna hakları var mı?

Şu anki paketim 75mbps / 200 TL.

"Değerli Müşterimiz, artan maliyetler sebebiyle mevcut tarife fiyatlarımıza güncelleme yapmak durumunda kaldık. 1 Şubat 2024 itibarıyla geçerli olacak şekilde kullandığınız 75 Mbps'e Kadar hızındaki internet ürününüzün tarife bedeli tüm vergiler dahil 379,90 TL olarak güncellenecektir. Bu durumdan en az seviyede etkilenmeniz için Milenicom olarak sizlere 2 ay boyunca 40 TL İNDİRİM uyguluyoruz."
Şu an kaç tl yeni taahütlü olacak bir abone için ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
50mbps millenicom 290tl ödemişim son faturayı.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya o değilde hangi madde olursa olsun taahütlü tarifede zam yapılamaması lazım. MH ile görüştünüz mü?
Wpden görüştüm mesajıma 7 saat sonra aynı cevap verildi. Üstüne yazdığım mesaja dönüş yok. Ulaşmak dert. Arayınca da bağlanmıyorum hiçbir şekilde. Nereden baksan 4-5 yıldır kullanıyorum milleniyi ve hiç mhye bağlanma ihtiyacım olmamıştı sorun yaşamadığım için. Demek ki sorun yaşayınca böyle oluyormuş :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an kaç TL yeni taahütlü olacak bir abone için ?
O konuda bilgim yok. Arayıp taahhütlüye geçmek istiyorum diyince isterlerse yapıyorlar genelde.

Vergi (%20 KDV, %10 ÖİV), harç ve yerleşik operatör kaynaklı toptan bazlı fiyat değişikliği olmadığı sürece.
Tabii sözleşmeye bakmak lazım.Keyfi zam yapamaz.
Bir arkadaş farklı forumda paylaşmıştı,Btk izin veriyor gibi.
Yani taahhütlü olmanın da bir anlamı kalmıyor bu halde. Arayıp bağlanabilsem güzelce halletmeye çalışacağım bağlanmak imkansız gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Wpden görüştüm mesajıma 7 saat sonra aynı cevap verildi. Üstüne yazdığım mesaja dönüş yok. Ulaşmak dert. Arayınca da bağlanmıyorum hiçbir şekilde. Nereden baksan 4-5 yıldır kullanıyorum milleniyi ve hiç mhye bağlanma ihtiyacım olmamıştı sorun yaşamadığım için. Demek ki sorun yaşayınca böyle oluyormuş :)

O konuda bilgim yok. Arayıp taahhütlüye geçmek istiyorum diyince isterlerse yapıyorlar genelde.

Yani taahhütlü olmanın da bir anlamı kalmıyor bu halde. Arayıp bağlanabilsem güzelce halletmeye çalışacağım bağlanmak imkansız gibi.
hocam belki tüm müşterilere aynı mesaj gitmiştir ama taahhütlü olanlar etkilenmeyecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Wpden yazdığımda müşteri hizmetleri doğruladı maalesef. Ama adam akıllı yazışamıyoruz çünkü 6-7 saatte bir cevap veriyorlar. 😄
hocam taahhütlü olmanıza rağmen bu zam çok saçma. ben taahhütsüz olamama rağmen bana mesaj gelmedi.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam taahhütlü olmanıza rağmen bu zam çok saçma. ben taahhütsüz olamama rağmen bana mesaj gelmedi.
Maalesef çok saçma gerçekten. Bir konuşabilsek müşteri temsilciyse çözeceğim muhtemelen de. Bakalım gün içinde tekrar birkaç defa arayacağım bir gelişme olursa yazarım buraya.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Aşağıya gelen mesajı bırakıyorum. Birkaç yıldır Milleni kullanıyorum. Son 2 yıldır da taahhütlü paketini kullanıyorum. Taahhütsüz paket olsa neyse de henüz Ağustos 2024'e kadar taahhüt sözleşmesi yapmışken taahhütlü pakete zam yapmak da nedir? Bu zamana kadar sorun yaşamadım ama şu durumdan dolayı fena şekilde ayar oldum firmaya THH ile uğraşacağım. Buna hakları var mı?

Şu anki paketim 75mbps / 200 TL.

"Değerli Müşterimiz, artan maliyetler sebebiyle mevcut tarife fiyatlarımıza güncelleme yapmak durumunda kaldık. 1 Şubat 2024 itibarıyla geçerli olacak şekilde kullandığınız 75 Mbps'e Kadar hızındaki internet ürününüzün tarife bedeli tüm vergiler dahil 379,90 TL olarak güncellenecektir. Bu durumdan en az seviyede etkilenmeniz için Milenicom olarak sizlere 2 ay boyunca 40 TL İNDİRİM uyguluyoruz."
gıbırnet tavsiyemdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,595
Üyeler
167,524
Son üye
zcpeksen
Top Bottom