Neler Yeni

Yardım Millenicom Saçma Zam?!

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Çağdaş Alkan
Aşağıya gelen mesajı bırakıyorum. Birkaç yıldır Milleni kullanıyorum. Son 2 yıldır da taahhütlü paketini kullanıyorum. Taahhütsüz paket olsa neyse de henüz Ağustos 2024'e kadar taahhüt sözleşmesi yapmışken taahhütlü pakete zam yapmak da nedir? Bu zamana kadar sorun yaşamadım ama şu durumdan dolayı fena şekilde ayar oldum firmaya THH ile uğraşacağım. Buna hakları var mı?

Şu anki paketim 75mbps / 200 TL.

"Değerli Müşterimiz, artan maliyetler sebebiyle mevcut tarife fiyatlarımıza güncelleme yapmak durumunda kaldık. 1 Şubat 2024 itibarıyla geçerli olacak şekilde kullandığınız 75 Mbps'e Kadar hızındaki internet ürününüzün tarife bedeli tüm vergiler dahil 379,90 TL olarak güncellenecektir. Bu durumdan en az seviyede etkilenmeniz için Milenicom olarak sizlere 2 ay boyunca 40 TL İNDİRİM uyguluyoruz."
Dün NetSpeed e geçtim zam yaptıkları için 6 ay sabit fiyat sözleri var hem daha çok hız hemde daha az ödüyorum

Ulker4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Okan Ulker
Hocam bugün forumdaki arkadaşların önermesi ile Superonline'dan FixNet'e geçtim çok memnun kaldım, kesinlikle öneririm. Müşteri hizmetlerinde çalışanlar bilgili ve diğer ISS'ler gibi hadi hemen sizi geçirelim kafasında değiller, şans verilebilir.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dün NetSpeed e geçtim zam yaptıkları için 6 ay sabit fiyat sözleri var hem daha çok hız hemde daha az ödüyorum
2 saat önce ben de geçmiş bulunmaktayım. En son birkaç sene önce kullanmıştım. Arkadaş koduyla 12 ay 20 lira indirim yaptılar. 100 mbps 258e geçtim. Milleninin peşini bırakmayacağım ama bugün nereden baksan 10 tane yalan söylediler :)

Top Bottom