Millenicom sahtekar olabilir mi?

ice3h

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
200
Merhaba, son birkaç aydır İnternetimde ciddi hız kayıpları söz konusuydu. Normalde 80 alırdım 60'lara kadar düştü. Daha sonra 40 ve bu son hafta ise 20'ye düştü. Bende arıza talebi oluşturdum geldiler baktılar hali hazırda çalışan vdsl kablosunda problem var dediler ve değiştirdiler. İnternet düzeldi fakat daha sonrasında eski kablomu geri taktım ve hala İnternet normal. 700 küsür servis ücreti faturaya yansıtılacak şimdi. Kabloda herhangi bir problem yok arıza kaynağı olarak o belirtildi. Ama ne hikmetse eskisini takıyorum yine hızlı. Bizi mi koparıyorlar anlamadım ki.

Kablo hangi kablo; modemden pc ye gelen mi; yoksa bina içi kutudan modeme gelen kablo mu?

Merhaba, son birkaç aydır İnternetimde ciddi hız kayıpları söz konusuydu. Normalde 80 alırdım 60'lara kadar düştü. Daha sonra 40 ve bu son hafta ise 20'ye düştü. Bende arıza talebi oluşturdum geldiler baktılar hali hazırda çalışan vdsl kablosunda problem var dediler ve değiştirdiler. İnternet düzeldi fakat daha sonrasında eski kablomu geri taktım ve hala İnternet normal. 700 küsür servis ücreti faturaya yansıtılacak şimdi. Kabloda herhangi bir problem yok arıza kaynağı olarak o belirtildi. Ama ne hikmetse eskisini takıyorum yine hızlı. Bizi mi koparıyorlar anlamadım ki.
Bu gibi durumlarda bölgedeki Türk Telekom santrallerine giderseniz ücret vermeden genelde ekip yönlendirmesi yapıyorlar ben öyle yaptım 0 TL ücret verdim.

Millenicom ile alakası yok. Bakır kablolu altyapıda çok sorun çıkıyor ve genelde TT'den hat kiraladıkları için TT ekibi de sallamıyor. Hatta sizin olan portu söküp başkasına tahsis etmek için sizin portunuzu çok uzaktaki bir saha kutusundan bile verip hızınızı en alt seviyeye çekebiliyorlar çünkü başıma gelmişti. Türkiye de sıradan bir gün.

Kablo hangi kablo; modemden pc ye gelen mi; yoksa bina içi kutudan modeme gelen kablo mu?
Türknete şunu sordum ben modemi aldım kabloyu kendim çeksem yine de aktivasyon ücreti bedeli alınıyor mu diye kabloyu siz çeksenizde bu her kurum da olduğu gibi alınıyor dedi bunlar şimdi gelen teknik ekip 25 metre kablo çekme ücretini ekstra alırlar mı?

ikinizin ppsi nie aynı laa ben de adamın kendi kendine konuştuğunu sanıyodum

Geri