Millenicoma geçicem ama modemi mi alırlar mı ?

Mamyy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,414
4 yıldır Türk telekom dayız 2 ay mı ne oldu modem arızalıydı geldiler yenisiyle değiştirdiler şimdi millenicoma geçersem modemi alır mı türk telekom ?

Modemi TT ye aitse alırlar

Biz vodafone dan türktelekom a geçtik ama hala vodafone modem kullanıyoruz

Modemin parasını peşin ödediysen sıkıntı yok fakat taksitliyse kalan taksitler son faturana yansır kabarık gelir. ( Tabi değişen modem için para aldılarsa bu geçerli.)

Modemi TT ye aitse alırlar
Tt ye ait ama ben 4 yıldır tt liyim 2 yıl sonra modem bizim olmuyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modemin parasını peşin ödediysen sıkıntı yok fakat taksitliyse kalan taksitler son faturana yansır kabarık gelir. ( Tabi değişen modem için para aldılarsa bu geçerli.)
Değişen modem için para almadılar çünkü sorun modemdemdeydi benlik bir şey yok ama o zaman eski modemi mi geri versinler

Tt ye ait ama ben 4 yıldır tt liyim 2 yıl sonra modem bizim olmuyor mu ?

Değişen modem için para almadılar çünkü sorun modemdemdeydi benlik bir şey yok ama o zaman eski modemi mi geri versinler
tamam o zaman niye alsınlar geri modemi 😄 sorun olmaz bence.

Modemi kiraladıysan alırlar zaten çıkarken söylerler, onun dışında altta rehberimi oku sorun olursa sor.

Modemi kiraladıysan alırlar zaten çıkarken söylerler, onun dışında altta rehberimi oku sorun olursa sor.
Onu çoktan okudum. Senin davet kodunu kullanabiliyor muyuz ?

Bir de biz tivibu kullanıyoruz onu iptal ettirmeyeceğiz sadece tivibu kullanabiliriz dimi ?

Onu çoktan okudum. Senin davet kodunu kullanabiliyor muyuz ?

Bir de biz tivibu kullanıyoruz onu iptal ettirmeyeceğiz sadece tivibu kullanabiliriz dimi ?
Evet sadece Tivibu hizmeti alınabiliyor diye biliyorum, müşteri hizmetlerine sorman daha iyi olur, onun dışında evet benim kodumu kullanabilirsin halen geçerli.

Evet sadece Tivibu hizmeti alınabiliyor diye biliyorum, müşteri hizmetlerine sorman daha iyi olur, onun dışında evet benim kodumu kullanabilirsin halen geçerli.
Kaç kişi kodunu kullandı bu zamana kadar ?

Modemi tivibunun yanında verdilerse geri alırlar
Modem ücreti içinde dedilerse senindir.

Geri