Öneri Millenicom'a geçilir mi?

Latino

80+
Reaksiyon skoru
91
Merhaba. Millenicom kullananlar yazabilir mi? En ucuz şu an millenicom.

Son düzenleme:
Daha önce kullandım memnundum. Tekrar geçiş yapsam yine ilk 3 ay indirimli kampanyasından yararlanabilir miyim acaba?
Bilmiyorum, arayıp bilgi alabilirsiniz. Ben de ilk defa geçtiğimde ilk 3 ay indirimli kullandım, 4. ay iptal ettim zaten.

hocam tavsiye etmem 3 ay önce falan arkadaş tavsiyesi ile geçiş yapmıştım 100mbps olan paket aldım geldiler kurulum yaptılar hız testinde 20mbps geçmiyordu ve sorunu çözemediler bende geri kapattırdım turkcell süperonline geçiş yaptım memnunum .

Tavsiye etmem ,bina dışında ki arızaları da kullanıcıya yansıtıyorlar

bian mileniumcoin diye okudum yeni bir coin sandım .d

Netspeed çökme sorunu vardı 2 ay önce yaşandığı an ayrildim tavsiye etmem
bian mileniumcoin diye okudum yeni bir coin sandım .d
Tavsiye etmem ,bina dışında ki arızaları da kullanıcıya yansıtıyorlar
hocam tavsiye etmem 3 ay önce falan arkadaş tavsiyesi ile geçiş yapmıştım 100mbps olan paket aldım geldiler kurulum yaptılar hız testinde 20mbps geçmiyordu ve sorunu çözemediler bende geri kapattırdım turkcell süperonline geçiş yaptım memnunum .
Eger davet kodu istersen atabilirim.
Bilmiyorum, arayıp bilgi alabilirsiniz. Ben de ilk defa geçtiğimde ilk 3 ay indirimli kullandım, 4. ay iptal ettim zaten.
Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Daha önce en memnun kaldığım iss idi. Tekrar geçiş yapılabiliyormuş. En ucuz şu an için (hem 35 hem 100 mbps içinde ve modem ücreti almadığı halde) 100 mbps 329 TL netspeed'e dün geçiş yaptım. İşlemlerim başladı.

Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Daha önce en memnun kaldığım iss idi. Tekrar geçiş yapılabiliyormuş. En ucuz şu an için (hem 35 hem 100 mbps içinde ve modem ücreti almadığı halde) 100 mbps 329 TL netspeed'e dün geçiş yaptım. İşlemlerim başladı.
umarım geçmeden forumdaki netspeed konusunu okumuşsundur.Ben yaşandığı ilk gün değiştirdim tercihen uğraşmak istemedim umarım çözülmüştür iyi şanslar dostum

umarım geçmeden forumdaki netspeed konusunu okumuşsundur.Ben yaşandığı ilk gün değiştirdim tercihen uğraşmak istemedim umarım çözülmüştür iyi şanslar dostum
Öğleden sonra tamamen geçiş yapıldı. Daha önce de kullandıklarım arasından en iyisi buydu. Ve geçmeden önce de tüm forum yorumlarını okudum. Haziran ayında genel olarak netspeed'e mı özel bilmiyorum ama kesinti varmış. Şu an Ağustos ayındayız. Yeni yorumlara baktığımda sorun yoktu. Bugün de sorun yok. Teşekkürler yorumunuz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,166
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri