nasıl 110 tl baya iyi fiyat paketinin ismi var mı?110 TL ,ayrıca yanında 650 TL lik tablet verdiler
SorumsuzlukHocalarım millenicom'a geçtim geçen günlerde ama altyapım 60mbps destekliyor paketim 50mbps ama aldığım hızlar o kadar az ki anlamıyorum neden böyle uploadda sıkıntım yok ama downloadda sıkıntı çekiyorum.
Şu anda aynı durumu ben yaşıyorum, ttnet'^de birsürü sorun yaşıyorum tüketici mahkemesine verip millenicom'a geçicem inşallah bende sorun yaşamam hocam, geçmiş olsun ne diyeyim.Hoxam babamı zar zor ikna ettim daha başka bir hatta geçiş yapalım dersem ağzımı burnumu kırar
Geçmiş olsun hocam.
Modeminiz nedir?Teşekkür ederim hocam size de geçmiş olsun, isterseniz müşteri hizmetlerini ayarın ama bir işe yaramıyor biz aradıktan 2 dakika sonra çözdük diye mesaj geliyor ama sorun hep kalıyor, teknik servislerini göndermek istemiyorlar hep Türk telekom servisini yolluyorlar onlarda bizim ile sözleşmeniz yok deyip gidiyor.
Tablet almadan 90 veya 100 tl olması lazımnasıl 110 TL baya iyi fiyat paketinin ismi var mı?
alt yapı sorgulattın mı ? almadan onceHayır normal numarası ile şuan internetiki kestiler 2 saat içerisinde çözeceğiz dediler ama hayırlısı.
her hangi kısıtlaması varmı mesela saat18.00-06.00 saatleri arasında gibiTablet almadan 90 veya 100 TL olması lazım
Hayır yok günün her anı böyle 120 gb lık oyunu 4 -5 ssat arasında indirebiliyorum.her hangi kısıtlaması varmı mesela saat18.00-06.00 saatleri arasında gibi
arıyorum 90 100 liraya 70indirme 10 yükleme verecek paket paketin adı neydi biliyor musun vaat ettikleri neydi yaniHayır yok günün her anı böyle 120 gb lık oyunu 4 -5 ssat arasında indirebiliyorum.
Tablet hediyeli paket olması lazımarıyorum 90 100 liraya 70indirme 10 yükleme verecek paket paketin adı neydi biliyor musun vaat ettikleri neydi yani
mesela"sınırsız 100mbps 110tl gibi"
knk kampanyanın süresi dolmuş olabilir arıyorum ama belki kampanyanın geçerli olduğu tarih bitmiştir ondan gözükmüyor olabilirTablet hediyeli paket olması lazım