Neler Yeni

Millenicomda ki Hız Değerlerim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Uygulamadan şikayet oluşturun bir de hocam

İkisi de aynı sağlayıcıdan veriyordu benzer sorunlar var kablo ihtimali var bence hocam
Valla hocam bilmiyorum ya iki ekip cagiracaklar baksalar yeterli koskocaman millenicom kendi ekipleride var

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Valla hocam bilmiyorum ya iki ekip cagiracaklar baksalar yeterli koskocaman millenicom kendi ekipleride var
Şikayet oluşturun bir de uygulamadan dediğim gibi
Aslında bende oluşturdum bende direkt çözüldü olmamıştı çözülene kadar devam etmişti :(

Ape1995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Alperen
Hocalarım millenicom'a geçtim geçen günlerde ama altyapım 60mbps destekliyor paketim 50mbps ama aldığım hızlar o kadar az ki anlamıyorum neden böyle uploadda sıkıntım yok ama downloadda sıkıntı çekiyorum.
Hocam ben türktelekomda eski evimde aynı sıkıntıları yaşadım. 192.168.2.1 miydi neydi oraya girdiğinizde size kaç mbps internet veriyorlar ve srnj marjları falan onları bir kontrol edin altyapınızın kaldırdığından fazla veriyorlarsa sürekli kopma ve internet hızında sıkıntı oluyor size verilen hızı biraz daha azaltırlarsa düzelebilir belki bir de santrale uzaklığınızda etkiliyor olabilir.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Şikayet oluşturun bir de uygulamadan dediğim gibi
Aslında bende oluşturdum bende direkt çözüldü olmamıştı çözülene kadar devam etmişti :(
Hocam oluşturdum ama sanmıyorum bir şey olacağını
Hocam ben türktelekomda eski evimde aynı sıkıntıları yaşadım. 192.168.2.1 miydi neydi oraya girdiğinizde size kaç mbps internet veriyorlar ve srnj marjları falan onları bir kontrol edin altyapınızın kaldırdığından fazla veriyorlarsa sürekli kopma ve internet hızında sıkıntı oluyor size verilen hızı biraz daha azaltırlarsa düzelebilir belki bir de santrale uzaklığınızda etkiliyor olabilir.
Bu şekilde hocam altyapım 60mbps destekliyor zaten.

Ekler

• Screenshot_2021-03-06-17-53-50-35.jpg
    Screenshot_2021-03-06-17-53-50-35.jpg
    205.3 KB · Hit: 36

Ape1995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Alperen
Hocam oluşturdum ama sanmıyorum bir şey olacağını

Bu şekilde hocam altyapım 60mbps destekliyor zaten.
Değerler kötü gözükmüyor normalde sıkıntı yaşamamanız lazım bilemedim hocam

Top Bottom