şikayet var'a şikayet etmeden konuşamazsın bunlarlaMillenicomun müsteri hizmetleri varmı telekomünikasyon dısında böyle sorunlarımı anlatabileceğim kanlı canlı bi insan evladı hangi numarayı ararsam arıyayım telekomünikasyon çıkıyor
arayınca 1-1-11 tuşlaMillenicomun müsteri hizmetleri varmı telekomünikasyon dısında böyle sorunlarımı anlatabileceğim kanlı canlı bi insan evladı hangi numarayı ararsam arıyayım telekomünikasyon çıkıyor
Komik olan aboneyim dediğinizde botla ugrasmanız abone olmak istiyorum dediğiniz zaman seni pasa pasa müsteri temsilcisine yönlendirmeleriŞiakyetvarda kesinlikle çözüme ulaşamıyorsunuz müşteri hizmetlerini arayıp müşteriyim derseniz bota atıyor oda işe yaramayan şeyler zırvalıyor müşteri olmak istiyorum diyip temsilciye bağlandıktan sonra azarlaya azarlaya konuşmanız lazım insanlık yaramayan bir müşteri hizmetleri var merkezi yerde yaşamıyorsanız insan muamelesi görmüyorsunuz kimse millenidem benim kadar çekmemiştir
Oda bir şey mi ben arayıp altyapı hızımın desteklediği max değeri öğrenmek istedim bana bölgenizde altyapı yok dediler müşterinizim nasıl yok dedim millenicom sağlayıcısını kullandığınıza emin misiniz falan dediler çıldırmalıkKomik olan aboneyim dediğinizde botla ugrasmanız abone olmak istiyorum dediğiniz zaman seni pasa pasa müsteri temsilcisine yönlendirmeleri