Neler Yeni

Millenicomda konusabileceğim bi insan evladı?

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Millenicomun müsteri hizmetleri varmı telekomünikasyon dısında böyle sorunlarımı anlatabileceğim kanlı canlı bi insan evladı hangi numarayı ararsam arıyayım telekomünikasyon çıkıyor

ConquerorXIV

80+ Gold
Millenicomun müsteri hizmetleri varmı telekomünikasyon dısında böyle sorunlarımı anlatabileceğim kanlı canlı bi insan evladı hangi numarayı ararsam arıyayım telekomünikasyon çıkıyor
şikayet var'a şikayet etmeden konuşamazsın bunlarla

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ConquerorXIV

80+ Gold
bende ani hız düştü 3 hafta sabrettim sonra aboneliği 1 ayda zor iptal ettim valla hatta o ayın parasını bile istediler kesinlikle tavsiye etmiyorum berbat bir firma

Cihangir

80+ Gold
arayınca 1-1-11 tuşla

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Türknet, millenicom, türktelekom, Vodafone internetlerini kullandım şuan turkcell Superonline kullanıyorum kullandığım en iyi internet bu oldu hiç yavaşlama kopma yaşamadım geçebilirseniz kesinlikle Superonline na geçin.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şiakyetvarda kesinlikle çözüme ulaşamıyorsunuz müşteri hizmetlerini arayıp müşteriyim derseniz bota atıyor oda işe yaramayan şeyler zırvalıyor müşteri olmak istiyorum diyip temsilciye bağlandıktan sonra azarlaya azarlaya konuşmanız lazım insanlık yaramayan bir müşteri hizmetleri var merkezi yerde yaşamıyorsanız insan muamelesi görmüyorsunuz kimse millenidem benim kadar çekmemiştir

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şiakyetvarda kesinlikle çözüme ulaşamıyorsunuz müşteri hizmetlerini arayıp müşteriyim derseniz bota atıyor oda işe yaramayan şeyler zırvalıyor müşteri olmak istiyorum diyip temsilciye bağlandıktan sonra azarlaya azarlaya konuşmanız lazım insanlık yaramayan bir müşteri hizmetleri var merkezi yerde yaşamıyorsanız insan muamelesi görmüyorsunuz kimse millenidem benim kadar çekmemiştir
Komik olan aboneyim dediğinizde botla ugrasmanız abone olmak istiyorum dediğiniz zaman seni pasa pasa müsteri temsilcisine yönlendirmeleri

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Komik olan aboneyim dediğinizde botla ugrasmanız abone olmak istiyorum dediğiniz zaman seni pasa pasa müsteri temsilcisine yönlendirmeleri
Oda bir şey mi ben arayıp altyapı hızımın desteklediği max değeri öğrenmek istedim bana bölgenizde altyapı yok dediler müşterinizim nasıl yok dedim millenicom sağlayıcısını kullandığınıza emin misiniz falan dediler çıldırmalık

Top Bottom