Madness
80+ Silver
Modemin varsa bağlarlar uzaktan.eve gelmek zorundalar mı gelmeden uzaktan bağlayabiliyorlar mı
Modemin varsa bağlarlar uzaktan.eve gelmek zorundalar mı gelmeden uzaktan bağlayabiliyorlar mı
modemim var ttnetinkini kullanmıyorumModemin varsa bağlarlar uzaktan.
Modemin ADSL'mi VDSL'mi birde ne kadar mbps destekliyor ?modemim var ttnetinkini kullanmıyorum
Daha başvuru sürecinde son aşamasındadır diyor. Kurulum ekiplerimiz sizinle iletişime geçip randevu için gün isteyecekler sizden dediler ama bekliyorum hala.Bağlatmak için randevu aldın mı ?
Senin iş biraz uzun sürücek.Randevuyu 3-4 gün öteye atıyor çünkü.Daha başvuru sürecinde son aşamasındadır diyor. Kurulum ekiplerimiz sizinle iletişime geçip randevu için gün isteyecekler sizden dediler ama bekliyorum hala.
Ama bana 3 ile 7 iş günü arasında kurulum tamamlanır dediler. 28 i akşamı aradım başlattım aboneliği. Bugün 5. iş günü oldu. Yasal olarak 2 iş günü daha hakları var öyle 3-4 gün bekletirler mi?Senin iş biraz uzun sürücek.Randevuyu 3-4 gün öteye atıyor çünkü.
Yani belli olmaz,beni çarşamba günü arayıp,pazartesiye randevu vermişlerdi.Ama bana 3 ile 7 iş günü arasında kurulum tamamlanır dediler. 28 i akşamı aradım başlattım aboneliği. Bugün 5. iş günü oldu. Yasal olarak 2 iş günü daha hakları var öyle 3-4 gün bekletirler mi?