Neler Yeni

Millenicom'dan yeni bir zam haberi daha

Cihangir

80+ Gold
millenicom
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiber gelse direkt ya tt ya netspeed e geçicemde şunlar taahhütü kaldırmasa çok iyiydi :(
millenicom kullandım 1 sene ilk 5 6 ay iyiydi sonradan kesildi sürekli yavaşaldı ping falan uğraştım vdsl di sonra turknet fiber gelince onu aldım vdsl olduğu için millenicom başka kablo ile bağlıydı 4 ay kapatmadılar oyaladıalr en son sövdüm saydım kapattılar

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
aga gigafiber iptal edilir mi bizim burda olsa 1000 TL de olsa alırım
bizde gigafiber var sizin eve ethernet çekiyim anlaşalım 900 e :D

Knk bize toki den ev çıktı oraya taşınma durumumuz var malûm deprem var oturduğumuz bina pek sağlıklı değil aşağı yukarı 10 ay 1 sene içinde bitecek bitti de işte ufak işleri var
hayırlı olsun abi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Knk bize toki den ev çıktı oraya taşınma durumumuz var malûm deprem var oturduğumuz bina pek sağlıklı değil aşağı yukarı 10 ay 1 sene içinde bitecek bitti de işte ufak işleri var
benim toki kuram daha çıkmadı bile :(

Cihangir

80+ Gold
o zaman mecbur değişilir internet toki ye git kafan rahat olsun bizde kira uygun bulursak tokiye taşınacaz. Kayseri sürekli sallanıyo 1.5 aydır tokide otursak dert etmezdim

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
millenicom kullandım 1 sene ilk 5 6 ay iyiydi sonradan kesildi sürekli yavaşaldı ping falan uğraştım vdsl di sonra turknet fiber gelince onu aldım vdsl olduğu için millenicom başka kablo ile bağlıydı 4 ay kapatmadılar oyaladıalr en son sövdüm saydım kapattılar
2.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum tek sıkıntı verdikleri modem

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Değerli müşterilerimiz, 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren internet aboneliği Kasım 2022 ve Aralık 2022 tarihinde başlamış yeni müşterilerimiz için internet paketlerine fiyat güncellemesi yapılacaktır. İnternet ürününüze ait fiyat güncellemesini faturanızın “Duyurular” alanında görebilirsiniz. Güncel fiyatları aşağıda görebilirsiniz.

GÜNCELLENECEK FİYATLAR​

Alıntıyı görüntüle

En son zam ocakta gelmişti
Eylülde millenicomu yeni bağlattım eve 130tlye. Haber vermeden 180 tl yaptılar. Anında gıbırnete geçtim. 110 tl ödüyorum. Aynı internet aynı ping değerleri. Köy gibi bir yerdeyim şuanda, alt yapı aynı olduğu için sorun yok.

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Netspeed kullanıyorum, millenicom ve turknete nedense sıcak bakmıyorum ben ya. İkisi de reklam yaparak kullanıcı çekmeye çalışıyor ama netspeedin şu ana kadar doğru düzgün reklam yaptığını bile görmedim. Netspeede geçin bence eğer isterseniz de referans kodu verebilirim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
o zaman mecbur değişilir internet toki ye git kafan rahat olsun bizde kira uygun bulursak tokiye taşınacaz. Kayseri sürekli sallanıyo 1.5 aydır tokide otursak dert etmezdim
Şimdi hakkını vermek lazım TOKİ gerçekten sağlam valla bakalım inşallah biter hemen

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Neredeyse Telekom ile aynı fiyata gelmiş. Dedim ama ben yakında hepsi çok pahalı olacak diye.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
benim toki kuram daha çıkmadı bile :(
Ona da yazıldım knka ben daha o açıklanmadı bu 2 sene önce çıkmıştı babama

bizde gigafiber var sizin eve ethernet çekiyim anlaşalım 900 e :D

hayırlı olsun abi
Sağol cano teşekkür ederim belki de tasinmayiz bilmiyorum abime de ev lazım bakalım alabilirsek bir daire ona biz gidicez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,734
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom