Neler Yeni

🔥 TürkTelekom'dan internet fiyatlarına %43'e varan zam !

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,590
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Turknet sağolsun gigafiber 140tl 🙂

Bergee

80+ Silver
Türktelekomdan memnunum yıllardır kullanıyoruz başka firmaya gitmeyi düşünmüyorum fiyat da abartı pahalı degil şuan
Alışmış şeyde don durmaz derler o muhabbet hiç veremem o paralı ttye aldığım hizmetten sonuna kadar memnunum tt iken 8mbps download alıp 70 80 lira ödüyordum.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Benim anlamadığım comnet tt altyapısı üzerinden taahhütsüz bir şekilde 100mbps hıza 99₺ istiyor.
Nasıl arada 2 kat fiyat farkı olabilir.
Evet tt giderleri daha büyük. Şubeleri falan var, bir de küçük şirketlerde vergi muafiyeti vardı galiba. Ama yine de 2 kat fark çok geliyor.
Bir hafta önce comnete gecip 1 yıllık paket aldim 100 mbps 99 tl den. :) Turknetten gectim. Gayet memnumum. Ama çok yakında comnete de zam gelecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,966
İsim
Burak Karadağ
Bir hafta önce comnete gecip 1 yıllık paket aldim 100 mbps 99 TL den. :) Turknetten gectim. Gayet memnumum. Ama çok yakında comnete de zam gelecektir
İlk kez duyuyorum comnet'i performansı nasılsa bi bilgi verir misin

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
İlk kez duyuyorum comnet'i performansı nasılsa bi bilgi verir misin
Hocam benim altyapı ftth. Daireye kadar fiber var. Lokasyon Karabük olmasına rağmen gayet memnunum. Turknetten gectim. Hiç bir kaybım olmadı. Eğer marmara bolgesindeyseniz mutlaka degerlendirin. Düşünürseniz davet kodu da verebilirim. 1 ay bedavanız olur.

Ekler

• Screenshot_20220531-183401_Speedtest.jpg
    Screenshot_20220531-183401_Speedtest.jpg
    206.1 KB · Hit: 35
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,966
İsim
Burak Karadağ
Hocam benim altyapı ftth. Daireye kadar fiber var. Lokasyon Karabük olmasına rağmen gayet memnunum. Turknetten gectim. Hiç bir kaybım olmadı. Eğer marmara bolgesindeyseniz mutlaka degerlendirin. Düşünürseniz davet kodu da verebilirim. 1 ay bedavanız olur.
Fena sayılmaz valla, Kocaeli'deyim

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Fena sayılmaz valla, Kocaeli'deyim
Hocam Karabük'te oturduğum için tereddüt ederek geçtim. Ama Kocaelinde olsam gözü kapalı geçerim. Comnet Data Center istanbulda. Hiz ve pinginiz cok iyi olur

Top Bottom