Kürşat Bey
80+ Titanium

- Reaksiyon skoru
 - 16,007

Turknet sağolsun gigafiber 140tl 

Türknet candır yaZam geçişi olduktan 3 ay sonra taahhütüm bittiği için Türktelekom düşünsün artık.
By by Trkltkm![]()
Alışmış şeyde don durmaz derler o muhabbet hiç veremem o paralı ttye aldığım hizmetten sonuna kadar memnunum tt iken 8mbps download alıp 70 80 lira ödüyordum.Türktelekomdan memnunum yıllardır kullanıyoruz başka firmaya gitmeyi düşünmüyorum fiyat da abartı pahalı degil şuan
Bir hafta önce comnete gecip 1 yıllık paket aldim 100 mbps 99 tl den.Benim anlamadığım comnet tt altyapısı üzerinden taahhütsüz bir şekilde 100mbps hıza 99₺ istiyor.
Nasıl arada 2 kat fiyat farkı olabilir.
Evet tt giderleri daha büyük. Şubeleri falan var, bir de küçük şirketlerde vergi muafiyeti vardı galiba. Ama yine de 2 kat fark çok geliyor.
Bencede ben milleniye 35/5 pakete 89 TL oduyorum hemde taahhutsuz e oduyorum.bu kadar zam çok fazla
İlk kez duyuyorum comnet'i performansı nasılsa bi bilgi verir misinBir hafta önce comnete gecip 1 yıllık paket aldim 100 mbps 99 TL den.Turknetten gectim. Gayet memnumum. Ama çok yakında comnete de zam gelecektir
Hocam benim altyapı ftth. Daireye kadar fiber var. Lokasyon Karabük olmasına rağmen gayet memnunum. Turknetten gectim. Hiç bir kaybım olmadı. Eğer marmara bolgesindeyseniz mutlaka degerlendirin. Düşünürseniz davet kodu da verebilirim. 1 ay bedavanız olur.İlk kez duyuyorum comnet'i performansı nasılsa bi bilgi verir misin
Fena sayılmaz valla, Kocaeli'deyimHocam benim altyapı ftth. Daireye kadar fiber var. Lokasyon Karabük olmasına rağmen gayet memnunum. Turknetten gectim. Hiç bir kaybım olmadı. Eğer marmara bolgesindeyseniz mutlaka degerlendirin. Düşünürseniz davet kodu da verebilirim. 1 ay bedavanız olur.
Hocam Karabük'te oturduğum için tereddüt ederek geçtim. Ama Kocaelinde olsam gözü kapalı geçerim. Comnet Data Center istanbulda. Hiz ve pinginiz cok iyi olurFena sayılmaz valla, Kocaeli'deyim
Notuma alıyorum eyvallahHocam Karabük'te oturduğum için tereddüt ederek geçtim. Ama Kocaelinde olsam gözü kapalı geçerim. Comnet Data Center istanbulda. Hiz ve pinginiz cok iyi olur