EKREM ABİİ
80+
- Reaksiyon skoru
- 115
Beyler merhaba bugün milleniocom a geçmek istiyorum nasıldır iyi midir? Davet kodu varsa söyleyebilirmisiniz ?
Hocam bende turknet pahalı diye buraya geçecektim nasıl 520 TL ?superonline altyapısıyla kullanıyorum pek bi sıkıntısını yaşamadım sadece yeni zam yaptılar 100mbps 520TL biraz pahalı geliyor böyle ben değişmeyi düşünüyorum
Millenicom bende baya sıkıntı yapıyor önermiyorum.Beyler merhaba bugün milleniocom a geçmek istiyorum nasıldır iyi midir? Davet kodu varsa söyleyebilirmisiniz ?
İnternet sitesinde yazan fiyat daha düşük oluyor. Sebebi yeni müşteriler için özel deniyor ama daha sonradan sizden de yüksek ücret alıyorlar. Bu tarz firmalar ayda 20 30 bazen 50 tl zam yapmaya başladı. Yeni ödediğim fatura bir önceki ayla tutmuyor nerdeyse.Hocam bende turknet pahalı diye buraya geçecektim nasıl 520 TL ?
kanka fiyatı ucuz değil turknet vs. geçebilirsen çok daha iyi olur. 5 ay once 200 lira diye geçmiştim 5 ay sonunda 500 lira fatura geliyor. Bende türknete geçeceğim bu ay sonu Mil. o kadar iyi değil çünkü çekim sorunları oluyorBeyler merhaba bugün milleniocom a geçmek istiyorum nasıldır iyi midir? Davet kodu varsa söyleyebilirmisiniz ?
Yeni müşteriye daha uygun veriyorlar.Hocam bende turknet pahalı diye buraya geçecektim nasıl 520 TL ?
Fiyatı artarsa iptal ederim hocamkanka fiyatı ucuz değil turknet vs. geçebilirsen çok daha iyi olur. 5 ay once 200 lira diye geçmiştim 5 ay sonunda 500 lira fatura geliyor. Bende türknete geçeceğim bu ay sonu Mil. o kadar iyi değil çünkü çekim sorunları oluyor
16 mgbs e 600 tl veren ben bu konuları okurken kahrıperişan oluyore
Zam yaparlarsa muhtemelen iptal ederim hocam eyvallah.Yeni müşteriye daha uygun veriyorlar.
peki hocam işini görecekse 4F5DBF30 KOD BU ben bir iki aya kadar iptal ederim yüksek ihtimalle o zamana kadar kullanırsın zatenFiyatı artarsa iptal ederim hocam
Ben 24 yaptırmıştım 115 ödüyordum 2 aya kadar12 ay taahhütlü yaptırın arkadaşlar. Ben o şekilde kullanıyorum. Fiyat avantajı da var , gelen zamlardan da etkilenmiyorsunuz hem. Şuanda 209,90 ödüyorum. Önceden yaptırdığım için.