Millet Kütüphanesi hakkında (yardım)

Ahmet_ 123

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
7
Selamün aleyküm arkadaşlar. Size bir sorum var. Hiç Millet Kütüphanesi'ne gittiniz mi? Ben hiç gitmedim ama uzun zamandır istiyorum gitmeyi. Ancak okuldan dolayı gidemiyorum. 15 tatilde de işte olduğumdan gidemedim. Bugün evdeyim. Okul açılmadan gitmek istiyorum. Şimdi ben Azerbeycan göçmeniyim. Anlayacağınız T.C vatandaşı değilim. Yabancı kimlik kartı var.. İnternet sitesinden baktığımda hep çipli kimlik kartını okutup girebilirsiniz diye yazıyor. Öğretmenim ise "Ben kızımla direkt girdim. Turnike falan çalışmıyordu." Dedi. Girişte sorunla karşılaşır mıyım? Zaten bana çok uzak. O kadar yol gidipte boş dönmek istemem.. Şimdiden sağolun.

Selamün aleyküm arkadaşlar. Size bir sorum var. Hiç Millet Kütüphanesi'ne gittiniz mi? Ben hiç gitmedim ama uzun zamandır istiyorum gitmeyi. Ancak okuldan dolayı gidemiyorum. 15 tatilde de işte olduğumdan gidemedim. Bugün evdeyim. Okul açılmadan gitmek istiyorum. Şimdi ben Azerbeycan göçmeniyim. Anlayacağınız T.C vatandaşı değilim. Yabancı kimlik kartı var.. İnternet sitesinden baktığımda hep çipli kimlik kartını okutup girebilirsiniz diye yazıyor. Öğretmenim ise "Ben kızımla direkt girdim. Turnçalışmıyordu." Dedi. Girişte sorunla karşılaşır mıyım? Zaten bana çok uzak. O kadar yol gidipte boş dönmek istemem.. Şimdiden sağolun.
Ben gittim. Girişte polisler kimlikleri aldı ve çıkışta verdi. Turla gittiğim için olabilir emin değilim.
Kesinlikle gitmelisin.

Selamün aleyküm arkadaşlar. Size bir sorum var. Hiç Millet Kütüphanesi'ne gittiniz mi? Ben hiç gitmedim ama uzun zamandır istiyorum gitmeyi. Ancak okuldan dolayı gidemiyorum. 15 tatilde de işte olduğumdan gidemedim. Bugün evdeyim. Okul açılmadan gitmek istiyorum. Şimdi ben Azerbeycan göçmeniyim. Anlayacağınız T.C vatandaşı değilim. Yabancı kimlik kartı var.. İnternet sitesinden baktığımda hep çipli kimlik kartını okutup girebilirsiniz diye yazıyor. Öğretmenim ise "Ben kızımla direkt girdim. Turnike falan çalışmıyordu." Dedi. Girişte sorunla karşılaşır mıyım? Zaten bana çok uzak. O kadar yol gidipte boş dönmek istemem.. Şimdiden sağolun.
Turnikeye tc nizi metroya ego kart okutur gibi okutup giriorsunuz.Tc yoksada kağıt veriyorlar öyle giriliyor.Birde gezmek içi gidin çalışmak için tatilde giymeyin boş hiçbiryer bulamazsınız çalışmak içim.

Turnikeye tc nizi metroya ego kart okutur gibi okutup giriorsunuz.Tc yoksada kağıt veriyorlar öyle giriliyor.Birde gezmek içi gidin çalışmak için tatilde giymeyin boş hiçbiryer bulamazsınız çalışmak içim.
O kağıdı nereden alacağım?

Direkt verirler değil mi? Öyle boş boş memleket nere falan gibi sorular sormazlar değil mi? Hiç sevmiyorum bunu ya..
Bizim arkadaş tc unuttu tc mi unuttum dedi.Yetkililere tc sini söyledi öyle verdiler.

Geri