AneX
80+ Silver
Dahası
hayırlısıErzurumdan sonra Bolu faciası yaşamayız umarım.
hayırlısıErzurumdan sonra Bolu faciası yaşamayız umarım.
Ya ben hala Konya yi bekliyomSıra sıra tüm illerin ismiyle oyun çıkaracaklar heralde
Erzurum v2Arkadaşlar hemen ön yargı ile yaklaşmayın bence, ülkemizi tanıtma açısından güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum. Kalite açısından da göze oldukça hoş gözüküyor.
Save 75% on Bolu on Steam
Bolu is a survival and building game with a story set in Lake Abant.store.steampowered.com
Erzurum'un aksine hd texture kullanan ama göl ve iki üç kulübenin bulunduğu standart tr oyunuArkadaşlar hemen ön yargı ile yaklaşmayın bence, ülkemizi tanıtma açısından güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum. Kalite açısından da göze oldukça hoş gözüküyor.
Bolu is a survival and building game with a story set in Lake Abant.store.steampowered.com
35 liraArkadaşlar hemen ön yargı ile yaklaşmayın bence, ülkemizi tanıtma açısından güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum. Kalite açısından da göze oldukça hoş gözüküyor.
Bu bakış açısı yanlış.Bu bütçeye ünlü firmaların yaptığı oyunlar varken bence alınmaz.
Doğru ama bütün bu oyunları oynamış birisi bakabilir.Bence fiyatı pek uygun değil. O Fiyata
Witcher 3
Tomb Raider- Rise Of tomb Raider
Batman Arkham serisi
Gta 4
Dying Light
Gibi üst düzey firmaların yaptığı oyunlar varken neden bu oyunu alsınlar ki?
Niye oyunu sen çıkartmışsın gibi ters ters konuşuyon insanlaraFiyatının düşmesinin nedeni sence satmaması mı yoksa oyunun daha 2 günlük olması, duyulmaması ve reklamının yapılmaması mı?
Yazılımcılar Kangal yapmayı ne zaman öğrenirseSivas ne zaman gelir?
Erzurumu oynamıştım bu da ona benziyor.Oynadın mı?