Neler Yeni

MIN FPS - Tüm Oyunlarda Drop Problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Semih YAMAN
Merhaba, sistemimde takılı olan GTX 1660 SUPER ve Ryzen 5 5600 işlemcimle bir çok oyunda FPS drop yiyorum sıcaklık ve kullanım değerlerimde herhangi bir problem gözükmüyor? Bu neden kaynaklanır. Özellikle Fortnite ve CS2 'de skor tablosunu açtığımda bile gözle görülür fps farklı oluyor. İstediğim şey fazla fps değil. Stabilitesi olan FPS bunu nasıl sağlarım?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    228.5 KB · Hit: 19

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
hocam ayarlardan fps dengeleme varsa onu açın bide bazen uyumluluk sıkıntısı oluyor gecikme önleyiciyi kapalı ise açın öyle deneyin açık ise kapatın öyle deneyin drop konusunda diğer birkaç ayar ile oynamayı deneyin fortnite pek bilmiyorum ayar kısmını

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kemal Berkay Aydın
Merhaba, sistemimde takılı olan GTX 1660 SUPER ve Ryzen 5 5600 işlemcimle bir çok oyunda FPS drop yiyorum sıcaklık ve kullanım değerlerimde herhangi bir problem gözükmüyor? Bu neden kaynaklanır. Özellikle Fortnite ve CS2 'de skor tablosunu açtığımda bile gözle görülür fps farklı oluyor. İstediğim şey fazla fps değil. Stabilitesi olan FPS bunu nasıl sağlarım?
PC hocasının MSI afterburner videosunu izle

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Semih YAMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC hocasının MSI afterburner videosunu izle
Bunu izledim ama programı normalde zaten kullanmıyorum sadece verileri size göstermek için açıp ekran görüntüsü aldım. Yani o video benlik değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,153
Üyeler
165,293
Son üye
koral01
Top Bottom