Minar mobilya güvenilir mi?

fruko.gzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
901
Arkadaşlar bu masayı almayı planlıyorum site hakkında bilgisi olan var mı ayrıca masa nasıl sizce?

Siteyi bilmem ama marka ve satıcı güvenilir koçtaşın sitesinden minar mobilya markalı gardırop ve şifonyer aldım sorunsuz geldi ve kurulum yapıldı.

Siteyi bilmem ama marka ve satıcı güvenilir koçtaşın sitesinden minar mobilya markalı gardırop ve şifonyer aldım sorunsuz geldi ve kurulum yapıldı.
Masaüstü pc için kullanılır mı bu masa sence sadece monitörü koyucam masanın üstüne

Masaüstü pc için kullanılır mı bu masa sence sadece monitörü koyucam masanın üstüne
Kullanılır ama genişlik ve derinlik önemli kasayı nereye koyacağınız genişliği en az 120 cm öneririm klavye mouse vs de konacak rahat olmanız için. Derinlikte 55-60 cm olmalı.

Kullanılır ama genişlik ve derinlik önemli kasayı nereye koyacağınız genişliği en az 120 cm öneririm klavye mouse vs de konacak rahat olmanız için. Derinlikte 55-60 cm olmalı.
kasa altta olucak

Arkadaşlar bu masayı almayı planlıyorum site hakkında bilgisi olan var mı ayrıca masa nasıl sizce?
güvenilir bir mobilya firması adresi bırakıyorum

KONU ESKIYMIS
ama ben gınede bılgılendıreyım
Mınar mobılya bızzat benım calıstıgım fabrıkadan mobılya kenar bantı alıyor malzemesı kalıtelı zaten calıstıgım fabrıka uretıp satıyor
suntaları ws nasıldır bılmem ama uzerıne yapıstırdıkları bantı bızzat calıstıgım fabrıkan aldıkları ıcın soylemek ıstedım yıllardır musterısıdır ayrıca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri