Neler Yeni

Minar mobilya güvenilir mi?

fruko.gzz

80+ Silver
Arkadaşlar bu masayı almayı planlıyorum site hakkında bilgisi olan var mı ayrıca masa nasıl sizce?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Siteyi bilmem ama marka ve satıcı güvenilir koçtaşın sitesinden minar mobilya markalı gardırop ve şifonyer aldım sorunsuz geldi ve kurulum yapıldı.

fruko.gzz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siteyi bilmem ama marka ve satıcı güvenilir koçtaşın sitesinden minar mobilya markalı gardırop ve şifonyer aldım sorunsuz geldi ve kurulum yapıldı.
Masaüstü pc için kullanılır mı bu masa sence sadece monitörü koyucam masanın üstüne

Fatiho7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
Bende Antalyadaki şubesine gidip almıştım güvenilir

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Masaüstü pc için kullanılır mı bu masa sence sadece monitörü koyucam masanın üstüne
Kullanılır ama genişlik ve derinlik önemli kasayı nereye koyacağınız genişliği en az 120 cm öneririm klavye mouse vs de konacak rahat olmanız için. Derinlikte 55-60 cm olmalı.

Zübeyde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
zübeyde
Arkadaşlar bu masayı almayı planlıyorum site hakkında bilgisi olan var mı ayrıca masa nasıl sizce?
güvenilir bir mobilya firması adresi bırakıyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
KONU ESKIYMIS
ama ben gınede bılgılendıreyım
Mınar mobılya bızzat benım calıstıgım fabrıkadan mobılya kenar bantı alıyor malzemesı kalıtelı zaten calıstıgım fabrıka uretıp satıyor
suntaları ws nasıldır bılmem ama uzerıne yapıstırdıkları bantı bızzat calıstıgım fabrıkan aldıkları ıcın soylemek ıstedım yıllardır musterısıdır ayrıca

Top Bottom