ramin fazla ise ram ver oyunamerhaba minecraft 1.16.4 de çok iyi akıcı oynanıyo ama 1.17'ye gelince kasıyor optifine var
oyuna ram verirsen büyük bir ihtimalle düzelirmerhaba minecraft 1.16.4 de çok iyi akıcı oynanıyo ama 1.17'ye gelince kasıyor optifine var
Malesef oyuna manuel RAM vermeniz gerekiyor diğer oyunlar gibi ne kadar varsa ona göre ayarlama yok.merhaba minecraft 1.16.4 de çok iyi akıcı oynanıyo ama 1.17'ye gelince kasıyor optifine var
peki ram nasıl vereceğim ?ramin fazla ise ram ver oyuna
Nasıl veriliyor pekiMalesef oyuna manuel RAM vermeniz gerekiyor diğer oyunlar gibi ne kadar varsa ona göre ayarlama yok.
oyuna ram verirsen büyük bir ihtimalle düzelir
Minecraft launcher'dan giriyorsan menüden yüklemelere en üstteki seçenekteki üç noktaya bas düzenleye tıkla ordan daha fazla seçenek altta Xmx?g yazar soru işaretinde bi sayı olur oraya ne kadar ram vermek istiyorsan yaz yol tarifi verir gibi oldu amapeki ram nasıl vereceğim ?
teşekkürlerMinecraft launcher'dan giriyorsan menüden yüklemelere en üstteki seçenekteki üç noktaya bas düzenleye tıkla ordan daha fazla seçenek altta Xmx?g yazar soru işaretinde bi sayı olur oraya ne kadar ram vermek istiyorsan yaz yol tarifi verir gibi oldu amabirde orjinali için söyledim ben orjinalini kullanıyorum TL launcher falan kullanıyosan onu bilmiyorum .d
Rica ederim.teşekkürler