Minecraft 1.17 kasma sorunu

Yasinx

80+
Reaksiyon skoru
39
merhaba minecraft 1.16.4 de çok iyi akıcı oynanıyo ama 1.17'ye gelince kasıyor optifine var

merhaba minecraft 1.16.4 de çok iyi akıcı oynanıyo ama 1.17'ye gelince kasıyor optifine var
Malesef oyuna manuel RAM vermeniz gerekiyor diğer oyunlar gibi ne kadar varsa ona göre ayarlama yok.

peki ram nasıl vereceğim ?
Minecraft launcher'dan giriyorsan menüden yüklemelere en üstteki seçenekteki üç noktaya bas düzenleye tıkla ordan daha fazla seçenek altta Xmx?g yazar soru işaretinde bi sayı olur oraya ne kadar ram vermek istiyorsan yaz yol tarifi verir gibi oldu ama :) birde orjinali için söyledim ben orjinalini kullanıyorum tl launcher falan kullanıyosan onu bilmiyorum .d

Minecraft launcher'dan giriyorsan menüden yüklemelere en üstteki seçenekteki üç noktaya bas düzenleye tıkla ordan daha fazla seçenek altta Xmx?g yazar soru işaretinde bi sayı olur oraya ne kadar ram vermek istiyorsan yaz yol tarifi verir gibi oldu ama :) birde orjinali için söyledim ben orjinalini kullanıyorum TL launcher falan kullanıyosan onu bilmiyorum .d
teşekkürler

Geri