- Konu Sahibi Konu Sahibi
2004 buildini yeni indirdim herşeyim güncelSol alttan arama kısmına Windows Update yazıp sürücüleri denetle.
Formattan sonra böyle bir FPS düşüşü olduğuna göre bir kaç yazılım eksik olabilir.
2004 buildini yeni indirdim herşeyim güncelSol alttan arama kısmına Windows Update yazıp sürücüleri denetle.
Formattan sonra böyle bir FPS düşüşü olduğuna göre bir kaç yazılım eksik olabilir.
O zaman java sürümü eski olabilir. Şu 64 bit javayı indirip kur.2004 buildini yeni indirdim herşeyim güncel
Deneyeceğim sizi bilgilendiririm teşekkürlerO zaman java sürümü eski olabilir. Şu 64 bit javayı indirip kur.
Rica ederim.Deneyeceğim sizi bilgilendiririm teşekkürler
Tabii ki atarım fakat şuan teldeyim pcye geçem atacağımTam olarak nerede parasız, link atabilir misin?
Neyine giriyoruz? Apex 3klavyesinene jsjsjsjj nerde imiş o komiksiniz
java edition Microsoft editiondan pahalı haberin olsun java 200 Microsoft 76Tl civarı bir ücreti varNeye gülüyorsun doğru söylüyor java edition ücretsiz. Microsoft edition paralı biliyorsun di mi?
oyunun kurucusu değişti yeniside destekliyourmu ve desteklese neden oyuncularini cracklenemeyen versiyon olan Microsoft edition a yönlendirmeye çalışıyor?Oyunun kurucusu destekliyordu korsanı ohoo korsan bekçileri
sonuna yapmayın yaz bazıları inanır falan şimdi sonra senin başına kalır falan bence düzenle
Al 23 euro. Apex 3 ümü de isterim.Tabii ki atarım fakat şuan teldeyim pcye geçem atacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyine giriyoruz? Apex 3klavyesine
Aha bak burdada Windows Ed var al bak bu da paralı. Demosu ücretsiz sadece.Tabii ki atarım fakat şuan teldeyim pcye geçem atacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyine giriyoruz? Apex 3klavyesine
napalım? cidden minecrafta 220 tl mi vericez :d oyunun yapımcısı bile "premium" "premiumu olmayan" olarak adlandırıyor "orjinal" "korsan" olarak değil merak ettim 220 tl verip aldın mı minecraftOyunun kurucusu destekliyordu korsanı ohoo korsan bekçileri
6 lira verdim orjinal launcher ile pre kullanıyorum.napalım? cidden minecrafta 220 TL mi vericez :d oyunun yapımcısı bile "premium" "premiumu olmayan" olarak adlandırıyor "orjinal" "korsan" olarak değil merak ettim 220 TL verip aldın mı minecraft
nereden satın aldın 6 tl ye şu hesap çalıp premium diye ucuza satan sitelerden mi ? sonra toptan satıyoruz diye yalan atıyorlar6 lira verdim orjinal launcher ile pre kullanıyorum.