KARMA 80+ Bronze Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 726 Reaksiyon skoru 183 5 Mart 2021 #1 MacBook Air 2017 kullanıyorum oyunu açarken minecraft beklenmedik bir şekilde kesildi diyor ne yapmalıyım.
MacBook Air 2017 kullanıyorum oyunu açarken minecraft beklenmedik bir şekilde kesildi diyor ne yapmalıyım.
Stread 80+ Bronze Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 821 Reaksiyon skoru 397 5 Mart 2021 #2 javayı tüm pathlerden vb ulaşabildiğiniz her yerden kaldırıp tekrardan kurup deneyin.
KARMA 80+ Bronze Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 726 Reaksiyon skoru 183 5 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Stread yazmış: javayı tüm pathlerden vb ulaşabildiğiniz her yerden kaldırıp tekrardan kurup deneyin. Devamı için tıklayın... eskiden javayı bilgisayara ben indirmemiştim açıyordu şimdi optifine için indirdim bu sorun başladı
Stread yazmış: javayı tüm pathlerden vb ulaşabildiğiniz her yerden kaldırıp tekrardan kurup deneyin. Devamı için tıklayın... eskiden javayı bilgisayara ben indirmemiştim açıyordu şimdi optifine için indirdim bu sorun başladı
Stread 80+ Bronze Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 821 Reaksiyon skoru 397 5 Mart 2021 #4 javayı kaldırıp eski sürümlerini falan da deneyebilirsiniz ama dediğim gibi tüm path lerden silip java 8 atın
javayı kaldırıp eski sürümlerini falan da deneyebilirsiniz ama dediğim gibi tüm path lerden silip java 8 atın
KARMA 80+ Bronze Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 726 Reaksiyon skoru 183 5 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Stread yazmış: javayı kaldırıp eski sürümlerini falan da deneyebilirsiniz ama dediğim gibi tüm path lerden silip java 8 atın Devamı için tıklayın... acaba path den silmek nedir bu konulara pek yakın değilimde bu işlemi nasıl yaparım
Stread yazmış: javayı kaldırıp eski sürümlerini falan da deneyebilirsiniz ama dediğim gibi tüm path lerden silip java 8 atın Devamı için tıklayın... acaba path den silmek nedir bu konulara pek yakın değilimde bu işlemi nasıl yaparım
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,710 En İyi Cevap 45 Reaksiyon skoru 20,609 5 Mart 2021 #6 dorukefe35 yazmış: eskiden javayı bilgisayara ben indirmemiştim açıyordu şimdi optifine için indirdim bu sorun başladı Devamı için tıklayın... Optifine'ın MAC'ler için sürümü yok diye biliyorum. Sadece Windows ve Linux.
dorukefe35 yazmış: eskiden javayı bilgisayara ben indirmemiştim açıyordu şimdi optifine için indirdim bu sorun başladı Devamı için tıklayın... Optifine'ın MAC'ler için sürümü yok diye biliyorum. Sadece Windows ve Linux.
KARMA 80+ Bronze Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 726 Reaksiyon skoru 183 5 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Emirhandkee yazmış: Optifine'ın MAC'ler için sürümü yok diye biliyorum. Sadece Windows ve Linux. Devamı için tıklayın... hayır ben yükledim kullanılıyor direk yükleyince geliyor
Emirhandkee yazmış: Optifine'ın MAC'ler için sürümü yok diye biliyorum. Sadece Windows ve Linux. Devamı için tıklayın... hayır ben yükledim kullanılıyor direk yükleyince geliyor