14_justi_53
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
sizce minecrafta 510tl verip hesap almalı mıyım yoksa tlauncher devam mı etmeliyim
bir babadır bizim için TLAUNCHERsizce minecrafta 510tl verip hesap almalı mıyım yoksa tlauncher devam mı etmeliyim
510 tl ona vereceğime 3 tane zurna yerimsizce minecrafta 510tl verip hesap almalı mıyım yoksa tlauncher devam mı etmeliyim
Başka sitelerde 200 lira civarına alabilirsinizsizce minecrafta 510tl verip hesap almalı mıyım yoksa tlauncher devam mı etmeliyim
220 ye itemsatış da görmüştüm diye hatırlıyorumBaşka sitelerde 200 lira civarına alabilirsiniz
Minecrafti sadece tek oyunculu oynayacaksaniz dediğiniz doğru ama serverlarda oynayacaksaniz parasının kuruşuna kadar hak eder.Daha iyi oyunlar varken Minecraft'a bu kadar para verilmez diye düşünüyorum
Mail değişen al rahatina bak ben almistim hala kullaniyorum yıllardır ve çoğunlukla korsandan giriş yapıyorum zaten220 ye itemsatış da görmüştüm diye hatırlıyorum
2b2t için düşünmüştümMinecrafti sadece tek oyunculu oynayacaksaniz dediğiniz doğru ama serverlarda oynayacaksaniz parasının kuruşuna kadar hak eder.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mail değişen al rahatina bak ben almistim hala kullaniyorum yıllardır ve çoğunlukla korsandan giriş yapıyorum zaten
alacaksam micorsoft store den alacağım220 ye itemsatış da görmüştüm diye hatırlıyorum
hikayeli oyunları zaten diğer yollu oynuyorumDaha iyi oyunlar varken Minecraft'a bu kadar para verilmez diye düşünüyorum