S swynz 80+ Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 448 Dahası Reaksiyon skoru 98 İsim ateş 9 Ağustos 2024 #1 Minecarft'ta atımın hızını görmek istiyorum TLauncherdan oynuyorum nerden görebilirim bilen yardım edebilecek biri var mı
Minecarft'ta atımın hızını görmek istiyorum TLauncherdan oynuyorum nerden görebilirim bilen yardım edebilecek biri var mı
Sansar Salvo 80+ Silver Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2,411 Dahası Reaksiyon skoru 639 İsim Fettah Özalp 9 Ağustos 2024 #2 swynz yazmış: Minecarft'ta atımın hızını görmek istiyorum TLauncherdan oynuyorum nerden görebilirim bilen yardım edebilecek biri var mı Devamı için tıklayın... At hızını göremezsin. Ama hızlı at istiyorsan hızlı bulduğun atları çiftleştirip daha hızlı atlar elde edebilirsin. Bunu sürekli tekrarlayarak çok hızlı ve yukarı zıplayan atlar elde edebilirsin.
swynz yazmış: Minecarft'ta atımın hızını görmek istiyorum TLauncherdan oynuyorum nerden görebilirim bilen yardım edebilecek biri var mı Devamı için tıklayın... At hızını göremezsin. Ama hızlı at istiyorsan hızlı bulduğun atları çiftleştirip daha hızlı atlar elde edebilirsin. Bunu sürekli tekrarlayarak çok hızlı ve yukarı zıplayan atlar elde edebilirsin.