Yardım Minecraft Bedrock edition RTX açılmıyor Yardım

bi bakayım ona çok rahatsız etmyior fps zaten ya ama bakarım yükletilebilirse fps yükseltirim rtx açık olmasına rağmen kartı %50 de kullanıyor buarada yine iyi
O zaman sen fps limitlemişsin hocam o kart 140 fps alır en az. :D

O laptopun bakımı gelmiştir ahaha o ne ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölçekleme ayarı var fps arttırıyor Minecraft'ın dlssi sanırım.
bakıma yeni yolladı çocuk bence bişi yapmadılar bugün yeni fan aldım pc ye onu takarken onun pc yede bi el atcam mx6 vardı elimde almıştım onu yesin bakalım kendne gelir

O zaman sen fps limitlemişsin hocam o kart 140 fps alır en az. :D
Ulan DUUUR olabilir ha 1dk

yok hocam limitli değilmiş ama chanklar yüksek

bakıma yeni yolladı çocuk bence bişi yapmadılar bugün yeni fan aldım pc ye onu takarken onun pc yede bi el atcam mx6 vardı elimde almıştım onu yesin bakalım kendne gelir

Ulan DUUUR olabilir ha 1dk

yok hocam limitli değilmiş ama chanklar yüksek
Chunk yüksekse de azalabilir fps doğrudur. 👍

Sorun yok ya şahane oldu oyun valla
Paketi sanki Mojang yapmış gibi bir havası var vibrant'tan 1000 kat daha iyi. Vibrant'ı daha da geliştirirler muhtemelen ama Vibrant çoğu pcde çalışsın diye öyle yapıldı. Vibrant'ı da kalite arttırarak güzelleştirebiliyorduk gölgeleri falan.

Paketi sanki Mojang yapmış gibi bir havası var vibrant'tan 1000 kat daha iyi. Vibrant'ı daha da geliştirirler muhtemelen ama Vibrant çoğu pcde çalışsın diye öyle yapıldı. Vibrant'ı da kalite arttırarak güzelleştirebiliyorduk gölgeleri falan.
Biraz arastirayim daha iyisi vb varsa bakarım bir tanevucretli var ultra detsyli falan adamin biri 3080 de video cekmiş

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Senr
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri